NA24.no

Skal juryere i New York

Christian Westerberg Thoresen, kreativ leder i Dinamo Soulpolice, er plukket ut til å sitte i Grand Jury Interactive under New York Festivals.
Christian Westerberg Thoresen, kreativ leder i Dinamo Soulpolice, er plukket ut til å sitte i Grand Jury Interactive under New York Festivals. Foto: Dinamo
Thoresen er plukket ut til å sitte i Grand Jury Interactive under New York Festivals.

Christian Westerberg Thoresen, kreativ leder i Dinamo Soulpolice, er plukket ut til å sitte i Grand Jury Interactive under New York Festivals.

Etter anbefalninger fra tidligere Grand Jury medlemmer og tidligere priser for Soulpolice, fikk Thoresen forespørsel om å delta fra Michael Demetriades, som er Executive Director for festivalen.

– Slik de har bygget opp systemet rekrutteres kreative ledere basert på anbefalinger fra sittende hovedjury til «NYF international advertising awards». Vi har tidligere jobbet med teamet til «Chief Creative Officer» David Lubars og hans kreative ledere i BBDO New York, blant annet Brian DiLorenzo og Mike Boulia, forteller Christian Westerberg Thoresen i en melding.

Tiltrekker seg mange
– New York Festivals er en konkurranse som tiltrekker seg arbeider fra over 65 land. Jeg antar at det vil bli veldig mye spennende å juryere. Det skal bli interessant og lærerikt å se spennvidden og nivået på innsendingene i denne konkurransen, sier han i meldingen.

FØLG NA24 PROPAGANDA PÅ FACEBOOK

Etter to år som juryleder for Sølvtaggen, gleder han seg til å juryere noe som ligger helt i andre enden av skalaen i forhold til størrelse. Forventninger om hvordan deltakerne angriper tilsvarende utfordringer, kreativiteten og nytenkende løsninger.

Kan norske bidrag hevde seg?
– Jeg har ennå ikke oversikt over påmeldte jobber, men ser ikke bort fra at noen av de beste casene fra i fjor kan ha gode muligheter. Nivået har løftet seg betraktelig i løpet av de siste tre-fire årene jeg har juryert i Gull- og Sølvtaggen, og flere av inneværende års vinnere har internasjonal klasse, forteller Thoresen i meldingen.

Soulpolice har tidligere vunnet i New York Festivals:

  • 1 Gold World Medal
  • 2 Silver World Medal

The One show som også arrangeres i New York City

  • Shortlist/finalist/merit-winner

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere