*Nettavisen* Økonomi.

Skal kreve inn milliarder

Anette Willumsen (48) tiltrådte denne uken som ny administrerende direktør i Lindorff Norge. Foto: Lindorff

Ny administrerende direktør i Lindorff Norge.

Anette Willumsen (48) tiltrådte denne uken som ny administrerende direktør i Lindorff Norge. Hun kommer fra stillingen som divisjonsdirektør for Kunde og Salg.

- Dette er en svært spennende stilling, som jeg ser frem til å ta fatt på. Lindorff Norge består av dyktige og profesjonelle medarbeidere på alle nivåer, og jeg ser frem til å videreutvikle den norske organisasjonen, sier Willumsen i en pressemelding og trekker frem kundefokus og vekst som de prioriterte områdene.

Videre utvikling
Willumsen har omfattende erfaring med å jobbe mot større kunder, og mener at tett samarbeid og gode kundetilpassede løsninger vil være sentralt i selskapets videre utvikling.

- Norge er et svært viktig land for Lindorff Group, og vi er derfor glade for å ha rekruttert Anette Willumsen som ny administrerende direktør i Lindorff Norge. Anette har solid kompetanse og kjenner i tillegg den norske organisasjonen godt, sier Endre Rangnes, konsernsjef i Lindorff Group i meldingen.

700 ansatte
Lindorff Norge er landets største leverandør av betalingstjenester som inkasso, kundeporteføljeanalyse/scorekort, låneadministrasjon og fakturaadministrasjon. Selskapet har over 700 ansatte i Norge, og en omsetning på i underkant av 1,1 milliarder kroner.

- Lindorff Norges markedslederposisjon og høye kundetilfredshet viser at selskapet har et solid utgangspunkt for fortsatt vekst i det norske markedet. Med en kompetent organisasjon og et bredt tjenestetilbud, er jeg trygg på at vi er rustet til å tilby gode og effektive løsninger bade til våre eksisterende og potensielle kunder, sier Willumsen i meldingen.

Willumsen har arbeidet i Lindorff siden 2009, den siste perioden som divisjonsdirektør for Kunde og Salg. Før hun kom til Lindorff var Willumsen divisjonsdirektør i EDB Business Partner og hun har også hatt ulike lederstillinger i IT-selskaper som bl.a. WM-data Norman og Baan Company. Willumsen har bakgrunn som siviløkonom fra NHH, og har nylig avsluttet Executive Management Program ved INSEAD.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.