NA24.no

Bakerst fra venstre: Nina Martin Stensrud, Ragnhild Silkebækken, Terje Nordkvelle, Kristina Ekelund og Karen Marie Berg. Midterste fra venstre: Reporter Caroline Bækkelund Hauge, Karin Johanne Wetlesen og Webjørn Espeland. Foran fra venstre: Marte Stokstad, Knut Folkestad, Bjørnar Pedersen og Marianne Aakermann.
Bakerst fra venstre: Nina Martin Stensrud, Ragnhild Silkebækken, Terje Nordkvelle, Kristina Ekelund og Karen Marie Berg. Midterste fra venstre: Reporter Caroline Bækkelund Hauge, Karin Johanne Wetlesen og Webjørn Espeland. Foran fra venstre: Marte Stokstad, Knut Folkestad, Bjørnar Pedersen og Marianne Aakermann. Foto: Ole Kaland, NRK 2011

Skal lede NRKs radiotraver

Sist oppdatert:
Olav Viksmo-Slettan og Nina Stensrud Martin er første par ut i Reiseradioen.

Olav Viksmo-Slettan og Nina Stensrud Martin er første par ut i Reiseradioen 2011. Lørdag kl.09.05 lar de startskuddet gå for den første av til sammen 72 sendinger i NRK P1.

I år er det Marte Stokstad, Knut Folkestad, Ragnhild Silkebækken, Bjørnar Pedersen, Marianne Aakermann, Webjørn Espeland, Terje Nordkvelle, Kristina Ekelund og Karin Johanne Wetlesen som skal dele på den populære sommerjobben, sammen med Olav Viksmo-Slettan og Nina Stensrud Martin.

- Reiseradioen er NRK på sitt beste. Det har en Erik Bye’sk aura omkring seg som det er deilig å både være i og lytte til. Når den kjenningen starter er det sommer i Norge, sånn er det bare!, sier Nina Stensrud Martin, som jobber i Radioselskapet i P2 til vanlig.

- Det er en fest å jobbe i Reiseradioen og man blir litt ydmyk av å tenke på at så mange ikke bare hører på, men føler at det er en naturlig og viktig del av sommeren. Reiseradioen er noe som minner folk om barndomssomre og som trøster når regnet drypper, sier Nina. Sammen med makker Olav gleder hun seg til å sette farge på sommeren for det norske folk.

- Vi skal spa på med kongerikets aller beste artister og band, men også dra noen av de mest klassiske norske sommerlåtene som finnes - rett og slett covre live alt fra Alf Prøysen til Nora Brockstedt. Og så skal vi selvsagt ikke svikte de faste spaltene som har gjort Reiseradioen til en institusjon, sier Nina.

Dermed vil Reiseradioen prege NRK P1 både med badetemperaturservice, hjemløse kattunger og savnede undulater - i tillegg til reportasjer fra hele landet, blide gjester og sommerglad musikk.

- Vi skal rett og slett gjøre vårt ytterste for at Reiseradioen blir et like hyggelig gjenhør som det er hvert år. Å ja, også kommer selvsagt statsministeren for åpne ballet, klippe bånd, og innvie den norske sommeren, smiler Nina.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere