*Nettavisen* Økonomi.

Skal selge truser for «velhengte menn»

Foto: BJÖRN LARSSON ROSVALL (SCANPIX)

Mikael Persbrandt blir truseinvestor.

19.10.09 11:40

Persbrandt har investert et ukjent beløp i selskapet Revolution Wear som har trusemerket Frigo, og han skal også bli frontfigur for trusemerket, skriver Di.se.

Det spesielle med trusene er at de har en slags pose hvor «delene løftes litt ut fra skrevet», og løsningen skal motvirke svette og gnissing. Persbrandt som selv driver med racing lovpriser, naturlig nok, trusene.

- Det er bekvemt, for i en racerbilcockpit sitter man veldig tett med bena, sier Persbrandt til Di.

Det første grepet som gjøres etter at Persbrandt har kommet inn som investor i selskapet er å lage en egen kolleksjon av nettopp Persbrandt. Kolleksjonen skal selges av undertøyskjeden Twilfit, som i utgangspunktet selger til kvinner.

- Det var min idé å selge via Twilfit. jeg ville tro at det er mange kvinner som kjøper slike ulike plagg til sine menn som julegave, og da bør man jo være til stede der kvinner går og handler, sier Persbrandt.

Skuespilleren sier han har tenkt å investere i flere selskaper og at det store målet er å lage en film om greven, diplomaten og statsmannen Axel von Fersens liv. Produksjonen anslås til å koste rundt 400 millioner svenske kroner, så Persbrandt skal selge en og annen truse før filmen, som han selv vil regissere, kommer på svenske kinoer.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.