NA24.no

Skandiabanken bytter navn


Mandag skifter Skandiabanken snavn til Sbanken.
Mandag skifter Skandiabanken snavn til Sbanken.
Sist oppdatert:
Med nytt navn og ny profil kommer også nye satsningsområder.

Skandiabanken skifter mandag navn til Sbanken. Det setter et endelig punktum i løsrivelsen fra svenske Skandia, opplyser de i en pressemelding.

Gjennom det siste året har Skandiabanken utviklet bankens nye merkevareprofil i samarbeid med Bleed.

- Det har vært en spennende reise der vi i et godt samarbeid med Bleed har bygget et tydelig og fleksibelt konsept som nå tas ut i alle flater. I prosessen har vi blitt positivt utfordret i tankesett og fornyet oss. Nå er vi klare for neste kapittel og ser frem til det vi skal levere fremover, sier Johnny Anderson, leder for Konseptutvikling i Sbanken

Bakgrunnen for omprofileringen er at banken for to år siden ble skilt ut fra det nordiske Skandia-konsernet og ble en selvstendig norsk bank og børsnotert.

Banken skal fortsatt utfordre i bransjen gjennom åpenhet, enkelhet og gebyrfrie tjenester.

Satser på småbedrifter

Med nytt navn og ny profil kommer også nye satsningsområder. Sbanken lanserer bank for småbedrifter neste år, og har som ambisjon å få de mest fornøyde bankkundene også i småbedriftsmarkedet.

Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere