NA24.no

Skandiabanken setter opp renten

Magnar Øyhovden,Leder for Skandiabanken Norge
Magnar Øyhovden,Leder for Skandiabanken Norge Foto: Skandiabanken
Endrer renten på innskudd og utlån.

Skandiabanken justerer opp renten på innskudd og utlån, som følge av prisen på penger og endringer i styringsrenten fra Norges Bank,melder banken i en melding.

Ny rentesats for brukskonto settes opp 0,25 prosentenheter til 1,35 % effektiv rente. Renten på Høyrentekonto øker til 3,20 % effektiv rente fra første krone ved beløp over kr. 100.000. Boliglån justeres opp 0,25 prosentenheter, mens billån justeres opp 0,35 prosentenheter med unntak av Grønt billån som justeres opp 0,20 prosentenheter,melder Skandiabanken.

Les også: Stiller høye krav til banken

For nye lån gjelder nye rentebetingelser fra og med mandag 30. mai 2011. For kreditter, innskudd og eksisterende lån, vil nye rentebetingelser gjelde fra 11. juli 2011.

Skandiabanken opererer kun med standard rentebetingelser, som tilbys alle kunder. Banken har en åpen prispolitikk og oppgir alle effektive priser på sine nettsider .

Satser på innskudd og frihet for pengene
- Vi øker renten på innskudd som kommer alle våre kunder tilgode, og ved å øke renten på brukskonto vil alle våre 350.000 aktive kunder nå få en bedre rente. I tillegg øker vi renten for andre gang på fire måneder på vår Høyrentekonto for innskudd over 100.000,-, en konto uten bindingstid og med frie uttak. Dette gjør vi for å styrke vår posisjon i sparemarkedet, sier leder for Skandiabanken Magnar Øyhovden i meldingen.

- I motsetning til mange bankers kundeprogrammer, tror vi at dagens forbrukere ønsker å fritt kunne velge de beste sparemulighetene uten begrensninger på bruk av pengene. Derfor har vi lik pris for alle og ingen programkrav, sier Øyhovden.

Prioriterer gebyrfritt grønt billån
- Vi har lenge hatt landets billigste billån (iflg finansportalen). Vi ønsker at miljøbevissthet skal lønne seg og styrker ytterligere prisen på vårt grønne billån i forhold til ordinært billån på 75 % og 100 % betingelser, avslutter Øyhovden i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere