NA24.no

Skaper 350 nye arbeidsplasser

BYGGER: Karl Erik Rimfeldt har gitt Betonmast Romerike i oppdrag å bygge den nye hovedbasen til Pon Equipment på Berger.
BYGGER: Karl Erik Rimfeldt har gitt Betonmast Romerike i oppdrag å bygge den nye hovedbasen til Pon Equipment på Berger. Foto: Kay Stenshjemmet
Sist oppdatert:
Gladnyhet rett utenfor Oslo.

Betonmast Romerike har fått i oppdrag å bygge 20.000 kvadratmeter for Rimfeldt Eiendom og maskinleverandøren Pon-Cat på Berger, skriver Romerikes Blad på nett.

Byggingen staret i februar og skal være ferdig høsten 2016.

Det er Kongsvinger-baserte Rimfeldt Eiendom som i dag eier den tidligere vannverkseiendommen ved E6 på Berger. For et år siden ble det klart at Pon-Cat blir leietaker når tomta er ferdig utbygd.

Nå er byggeoppdraget tildelt Betonmast Romerike.

Campus

Bygningsmassen skal romme kontorer, salgsarealer, verksted og lagerhall for Pon-Cat. Pon Equipment forhandler Cat anleggsmaskiner, og Pon Power driver med motorer for fremdrift og kraftgenerering i Skandinavia. Prosjektet blir et av de største byggeprosjektene i området.

Pon-Cats avdelinger Pon Equipment og Pon Power vil sammen skape en «Pon-Cat campus» på Berger. Pon-Cat flytter holder i dag til i Brobekkveien i Oslo, hvor de har vært i 50 år. Den nye etableringen vil tilføre 350 arbeidsplasser i Skedsmo kommune.

Les hele saken på Romerikes Blad her.

Vil synes

– Som lokal entreprenør er det ekstra hyggelig for oss å kunne gjennomføre et så stort prosjekt i vårt nærmiljø, sier Stein Erik Pedersen, daglig leder i Betonmast Romerike, i en pressemelding.

Også daglig leder Karl Erik Rimfeldt i Rimfeldt Eiendom er strålende fornøyd, og glad for å bidra til at en så stor aktør flytter sine lokaler til Skedsmo.

– I tillegg til arbeidsplasser og aktivitet, vil det nye anlegget bli flott, og godt synlig for alle forbipasserende på E6, sier han.

Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

Våre bloggere