NA24.no

Valuta USD 7,77 EUR 9,60 GBP 11,12 SEK 92,37
Oslo Børs 0,19%

Skarholt ut av Tomra

Sist oppdatert:
Det blir ny sjef i panteautomatselskapet.

Styret i panteautomatselskapet Tomra Systems har ansatt Stefan Ranstrand som ny konsernsjef for selskapet. Det opplyses i en melding.

NA24 - din næringslivsavis

Det betyr samtidig at dagens konsernsjef Amund Skarholt trekker seg.

Nåværende konsernsjef Amund Skarholt slutter etter eget ønske etter å ha fullført de omfattende endringene i Tomras organisasjon som var avtalt. Etter anmodning fra styret vil han imidlertid fortsette som konsernsjef inntil ny konsernsjef er på plass, skriver styreformann Jo Lunder i en melding.

Amund Skarholt vil motta lønn i oppsigelsestiden som er 9 måneder

Stefan Ranstrand er født i 1960, og har hatt flere jobber i det internasjonale næringsliv. Han er i dag Senior Vice President og leder for forretningsområdet High Voltage Products i ABB. Ranstrand, som er svensk, har vært ansatt i ulike stillinger i ABB siden 1991 og har vært bosatt og arbeidet i en rekke land. Han vil tiltre som konsernsjef så snart han blir fristilt fra ABB, og senest 1. oktober 2009.

.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere