Skavlan skal teste grenser

Daniel Franck og Jenny Skavlan.

Daniel Franck og Jenny Skavlan. Foto: TVNorge

Skal teste egne grenser i ny TV-serie til høsten.

10.02.12 08:59

Det er mannekanalen Max som har sikret seg rettighetene til de to programledertalentene.

Jenny Skavlan og Daniel Franck skal gjennom mannekanalens nye norske storsatsing, Fritt Fall, møte ekstreme utfordringer og teste egne grenser i elementer de vanligvis ikke behersker. De møter mennesker og miljøer som lever på siden av A4-livet, og de to vil selv få testet konkurranseinstinktet.

Prosjektleder for Max, Vegard Nøss, er godt fornøyd med å få to av Norges sterkeste programledernykommere til kanalen.

– Jenny og Daniel har en helt spesiell kjemi sammen. De utfyller hverandre, og de begynner begge å få solid erfaring foran kamera. I tillegg tror jeg vi har funnet et konsept hvor de begge føler at de er i sitt rette element, til tross for at elementene noen ganger kan være i røffeste laget. Vi er svært glade for å ha dem med på laget, sier Vegard Nøss i MAX i en melding.

Serien skal sendes på Max til høsten, og spilles nå inn på forskjellige steder i Norge og i utlandet. Fallskjermhopping, dykking og skihopping er blant øvelsene de skal igjennom.

I løpet av TV-serien skal programlederne bli bedre kjent med de forskjellige miljøene, og samtidig få en ekstrem utfordring å bryne seg på. De vil da få hjelp av en mentor til å løse utfordringen, og underveis få muligheten til å teste seg selv gjennom forskjellige øvelser.

Fritt Fall sendes som ti programmer på TV-kanalen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Økonomi

Annonsebilag