NA24.no

(Faksimile)

Søker person til ellevill festing

Sist oppdatert:
Seks studenter i Oslo bor og fester som ingen andre.

Seks gutter leier en gigantisk villa på Ullern i Oslo, og villaen går under navnet Ullernmansion.

700 kvadratmeter er den gigantiske villaen. Den inneholder fem stuer, seks bad, badstue, vinkjeller, hvelv, treningsrom, kjølerom, bra med bordplass, stor isbitmaskin, vaskekjeller, totalt syv parkeringsplasser og egen lekeplass. For ikke å glemme det 44 kvadratmeter store svømmebassenget og en stor hage.

Delt på de seks guttene har de 117 kvadratmeter hver som de betaler 5.500 kroner for.

Her har du mulighet til å bo
Guttene som bor der er en blanding av studenter og nyutdannede. Nå ønsker de å ta inn en leietager til i det gigantiske huset.

«I villaen bor det en oppgående gjeng gutter og vi vurderer nå å ta inn en leietager til, avhengig av om vi finner riktig person. Målet er rett og slett ikke å ha lavest mulig leie, men å ha en kuleste mulig gjeng boende.» skriver guttene i annonsen på finn.no.

For å flytte inn i den 700 kvadratmeter store villaen med sjøutsikt må du punge ut med 5.500 kroner. Noe som er en relativt uskyldig pris med tanke på alt du får med i prisen.

Ullernmansion har sin egen instagramkonto, og gjennom bildene kan man se at det er ofte er store fester i huset.

Selv beskriver de festene sine som legendariske. Naboklager trenger de ikke bekymre seg for. Villiaen ligger nemlig skjermet til, og med den fire meter høye hekken kaller de det selv for en Se og Hør-fri sone.

Men guttene fastslår at dette kun er i helgene, da alle har jobb i hverdagene.

«På en typisk solskinnsdag er det grilling i hagen, blodseriøs croque-konkurranse på plenen og besøk ved bassenget på kveldstid.» står det i annonsen.

Senest i helgen arrangerte Ullernmansion en bursdagsfest for to av beboerne. I følge en av beboerne skal det ha vært 150 stykker innom festen som var en så kalt collegefest.

Det bør også nevnes at Ullernmansion har sitt eget telefonnummer.

5619

Rederbolig
Palasset i Hoffsjef Løvenskiolds vei 26 på Ullern, som guttene leier, har tidligere vært bebodd av eksrederen Ove Dines Høegh.

Høegh er en kjent figur i norsk shipping. Han og broren Westye overok på midten av 70-tallet farens aksjer i rederiet Leif Høegh & Co. Etter noen år trakk Ove Høegh seg tilbake og hans sønn Leif O. Høegh overtok aksjene i rederiet.

Boligen det er snakk om har hatt en eventyrlig prisstigning.

Høeghs heleide selskap Bostar kjøpte huset av Høegh Autoliners Management for 5 millioner kroner i 1995, så ble det ovderdratt av et annet av hans selskaper før det i fjor ble lagt ut til salgs med en prislapp på 30 millioner kroner.

Tross den eventyrlige prisstigningen leier guttene huset for en svært billig penge.

Se flere bilder av Ullernmansion her.

Her er film fra collegefilmen:

Her er hva guttene kaller en smakebit på festene i Ullernmansion:

Les også: Leier ut seks kvadrat for 4.800 kroner.

Les også: Fant ikke sted å bo - flyttet inn på sovesalen, alene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere