NA24.no

Søker til børs

Foto: Junge, Heiko (SCANPIX)
Sist oppdatert:
Nytt teknologiselskap i sfæren til Robert Keith og Thomas Fussell vil på børsen.

Teknologiselskapet Idex der den britiske duoen Robert Keith og Thomas Fussell er på eiersiden søker om notering på en av markedsplassene til Oslo Børs.

Idex har spesialisert seg på å utvikle og selge fingeravtrykksteknologi. Ifølge en pressemelding fra selskapet står de nå overfor sitt kommersielle gjennombrudd. Nå vil noteres på Oslo Axess, og sendte tirsdag inn en søknad.

- Vi besitter teknologi i verdensklasse. Etter flere år med utvikling bak oss, er teknologien klar for kommersialisering. I 2009 har vi inngått flere strategiske, kommersielle avtaler hvor Idex er teknologileverandør til volumprodukter, kommenterer administrerende direktør Dr. Ralph W. Bernstein i Idex ASA.

I dag tilbyr selskapet lisensieringsavtaler til leverandører av mobil- og PC-produsenter samt til bank- og ID-kort.

- Børsnotering av Idex er viktig for våre kunder og investorer. For samarbeidspartnere utenfor Norge er en notering på Oslo Børs et viktig kvalitetsstempel, sier styreleder Morten Opstad.

Opstad har vært styreleder i selskapet siden 1997.

Fussell og Keith er gamle kjenninger for en rekke norske investorer og ikke minst for Oslo Børs. De var sentrale i selskapene Opticom og Fast Search and Transfer. De er også inne i Thin Film Electronics.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere