NA24.no

Foto: TV 2 hjelper deg (TV 2 hjelper deg)

Søker trygghet hos SMFB

Sist oppdatert:
Sector Alarm legger reklamekontoen til SMFB.

Sector Alarm har gjennomført en byråevaluering og velger SMFB som sitt reklamebyrå.

Sjekk ut NA24 Propagandas nye medieguide

- Sector Alarm er en utfordrer med ambisjoner, og nå ønsker vi å unytte SMFB sin kompetanse for å vokse enda mer. SMFB har vist god innsikt i vår måte å tenke på, og deres erfaring med å jobbe helhetlig og langsiktig med en merkevare er relevant for oss. Vår ambisjon er å øke effekten av våre kommunikasjonsaktiviteter i året som kommer, og for oss vil det si enda flere kunder, sier administrerende direktør Viggo Skeisvoll i en pressemelding.

Sector Alarm startet ble etablert i 1995 og har fram til i dag utviklet seg til en virksomhet med over 500 ansatte i 4 forskjellige land; Norge, Sverige, England og Spania. I 2008 var netto kundetilvekst på cirka 15%.

- Sector Alarm er en veldig spennende kunde. Når man tilbyr enkle kvalitetsprodukter til en lav pris i en bransje med konservative konkurrenter, så er det store muligheter til å få veldig god avkastning på sin reklame, sier Christian Steen, byråleder i SMFB

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere