NA24.no

Foto: Junge, Heiko (SCANPIX)

Skifter ut finansdirektøren

Sist oppdatert:
Norwegian Property-sjefen vil ha en ny ledergruppe.

I forbindelse med at Olav Line, som tiltrer som ny adm. direktør i Norwegian Property den 1. januar 2010, ønsker å sette sammen en ny ledergruppe i selskapet, har fungerende adm. direktør og finansdirektør Mari Thjømøe ønsket å fratre sin stilling i selskapet.

Det opplyser selskapet i en melding.

Mari Thjømøe tiltrådte som finansdirektør i Norwegian Property i januar 2009, og hun har fungert som selskapets adm. direktør i de tre siste månedene. Styreleder Tormod Hermansen har akseptert Thjømøes ønske om å fratre med virkning fra og med 31. desember 2009, heter det i meldingen.

- Thjømøe har stått i spissen for et omfattende arbeid med refinansiering og styrking av selskapet finansielt, et arbeid som har vært en vesentlig faktor i selskapets økte børskurs i 2009. Driften i selskapet er nå god, og vi takker henne for meget god innsats og ønsker henne lykke til videre, skriver Hermansen i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere