NA24.no

Skuffet mann saksøkte Playboy

Foto: Getty Images/All Over Press
Sist oppdatert:
Måtte betale inngangspenger mens jenter kom inn gratis.

En mannlig gjest på en veldedighetsfest på «the Playboy Mansion» ble sjokkert da han fant ut at stedet ga spesialbehandling til attraktive kvinner.

Steve Frye er mannen som føler seg fornærmet. Han betalte 1.000 dollar for å komme inn, altså omtrent 5.800 kroner, mens «vakre damer» slapp å betale.

En noe stiv sum naturligvis, men det burde kanskje ikke komme som noe sjokk at Playboy gir noen fordeler for lettkledte damer .

Frye saksøker uansett Playboy på vegne av alle menn som måtte betale for å komme inn på arrangementet. Han mener at den ulike behandlingen er diskriminerende, melder TMZ.

Frye mener også at forskjellsbehandlingen «fremmer skadelige og negative stereotyper».

Playboy startet som et magasin for menn med innhold av nakne damer, samt reportasjer og skjønnlitteratur. Det ble stiftet av Hugh Hefner i 1953. Magasinet ble en stor suksess, og siden har Playboy Enterprises blitt stiftet. Det selskapet håndterer magasinet, samt utvidelsene til TV, internett og mobile plattformer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere