NA24.no

Skulle selge for 300.000 - endte opp med å betale for å få den revet

Foto: Nordlys
Sist oppdatert:

(Nordlys): Skifte eiendom hadde fått en salgstakst på 300 000 kroner for denne brakkeriggen i Heggelia. I stedet måtte de betale et firma 90.000 kroner får å få det fjernet.

Brakkeriggen som har vært brukt til kontorlokaler siden den ble satt opp tidlig på 90-tallet, og den ble lagt ut for salg i august i fjor. Det hele endte til slutt med at Skifte eiendom ikke fikk inn et eneste bud på riggen, men tvert imot et tilbud der et firma ville påta seg å rive ned og fjerne riggen for 140.000 kroner. Skifte eiendom gikk så ut igjen med et tilbud til alle interessentene, og det endte da med at Finnsnes-firmaet Wulf Invest AS skal rive og fjerne brakkeriggen for 90 000 kroner. Nye Troms har nylig omtalt denne saken.

- Det er ikke slik at vi sitter med skjegget i postkassen, sier prosjektleder Torstein Madsen i Skifte eiendom.

- Markedet var der og da ikke villig til å kjøpe denne riggen, og det at vi nå betaler 90.000 kroner for å få den fjernet er den måten vi kommer best ut av det hele på, sier Madsen. Han forteller at det ville kostet Skifte eiendom rundt 700.000 kroner å selv rive rive riggen.

Les flere saker på Nordlys her

Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere