NA24.no

Skylder 245.000 i husleie

Foto: Holm, Morten (SCANPIX)
Kastet ut av luksusleilighet på Frogner som han forsøker å selge.

Finansakrobat Christer Tromsdal, som er kjent for å ha hatt en veritabel eiendomskrangel med Frp-politikeren Henning Holstad, har havnet i en ny eiendomsbatalje.

NA24 - din næringslivsavis

Tromsdal gjorde ifølge Finansavisen sin inntreden i en ombygd loftsleilighet i løpet av fjoråret etter at en kvinne som eier leiligheten hadde engasjert Aker Eiendomsmegling til å stå for salg av leiligheten. Hun hadde tenkt å gjøre gode penger på prosjektet.

Tromsdal ville kjøpe, men siden kommunen ikke hadde gitt brukstillatelse ennå, ble man enige om at Tromsdal skulle leie den i åtte måneder frem til 1.januar i år, da overtagelsen skulle skje. Imidlertid skal den kjente finansakrobaten ha fått problemer med å betale den månedlige husleien på 30.000 kroner, og da Tromsdal ble arrestert i en omfattende Økokrim-aksjon i februar, ble det sendt utkastelsesbegjæring.

Tromsdal skylder nå kvinnen 245.000 kroner, ifølge avisen.

Imidlertid har fremdeles Tromsdal en bindende kontrakt på kjøp av leiligheten, ifølge hans advokat. Årsaken til at den ikke er overdratt, er at det fortsatt mangler brukstillatelse.

- Tromsdal er kastet ut rent fysisk, men det er fortsatt en kontraktsrettslig tvist. Vi forhandler om en løsning, sier advokaten til Tromsdal, Brynjar Østgård, til Finansavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere