Sletter Facebook-profilen: - Jeg trenger en pause, og livet er tungt

LOGGER AV: Sten Ture Jensen har vært en aktiv bruker av Facebook i mange år, men fra 1. januar slutter han å bruke siden. Foto: Yvonne Wilhelmsen og Skjermdump Facebook

LOGGER AV: Sten Ture Jensen har vært en aktiv bruker av Facebook i mange år, men fra 1. januar slutter han å bruke siden. Foto: Yvonne Wilhelmsen og Skjermdump Facebook

Investor Sten Ture Jensen (58) har bestemt seg for å logge av Facebook på ubestemt tid.

29.12.14 22:36

- Sletter hele siden fra 1-1-2015, skrev Ture Jensen på sin åpne Facebook-profil 3. juledag.

Kommentarene lot ikke vente på seg, og mange uttrykte at de synes det er trist at han ikke lenger vil være på Facebook. Mange spør også hvorfor han har tatt den beslutningen.

- Jeg trenger en pause og livet er tung, svarer 58-åringen i en kommentar under innlegget.

- Julen er ofte en tid hvor mye kommer til overflaten
Ture Jensen er kanskje mest kjent som gründeren bak det børsnoterte selskapet Media Holding, som blant annet i sin tid ga ut mykpornobladene Lek og Cocktail. Ture Jensen driver nå mest med eiendomsutvikling i både Thailand og Norge, samt at han driver et mindre it-selskap i Nepal.

Noen timer etter at han hadde kunngjort at han sletter profilen sin fra nyttår, skrev han et nytt innlegg:


Også under dette innlegget hagler kommentarene. "Going to miss you", skriver en. "Synd det, har vært interessant å følge med på dine oppdateringer", kommenterer en annen.

I innlegget skriver 58-åringen blant annet at han maks kjenner 200 av sine om lag 1200 Facebook-venner.

- Jeg vil ta en pause, livet har ikke vært så lett den siste tiden og mange ting spiller inn. Julen er ofte en tid hvor mye kommer til overflaten. Jeg har brukt mye tid på Facebook, jeg slutter eller tar en pause. En lang en, skriver han blant annet.

Vært aktiv bruker
Ture Jensen nevner ingen konkret årsak til at han nå logger av det sosiale nettstedet på ubestemt tid, annet enn at livet er tungt og at han trenger en pause.

58-åringen har i flere år vært en aktiv brukere på Facebook. Flere av kommentarene under de to innleggene om at han nå sletter profilen, tyder på at hans aktivitet på nettstedet settes pris på av mange.

Tidligere i år omtalte Nettavisen et av hans mange Facebook-innlegg. Han brukte Facebook til å ta et oppgjør med nordmenns fordommer om norske menn som finner kjærligheten med thai-jenter.

58-åringen fant for over sju år siden lykken i Tim (32) fra Thailand, hvor de også møttes.

«La meg få fortelle: Vår kjærlighet er ekte, vi trives sammen i hverandres selskap - og vi har det både hyggelig og godt sammen. At Tim er pen er noe ikke jeg tenker på!

At jeg ikke er noen filmstjerne er noe hun helt sikkert heller ikke tenker på. Jeg har ikke spurt.», skrev han åpenhjertig den gang.

Har delt meninger på Facebook
I høst brukte han profilen sin til å uttrykke hva han mente om at Kripos - i forbindelse med en internasjonal aksjon for å avdekke overgrep mor barn - valgte å stanse enkelte norske mannlige turister som kom hjem fra ferie i Thailand for å spørre dem ut om pedofili.

- Er alle menn som i kveld reiser fra Bangkok til Oslo pedo? Er de på vei hjem fra en reise hvor de har utnyttet barn i Østen? Det er nesten så en ikke har lyst til å dra hjem etter hard jobb i Nepal og Thailand siden 14. august, når en blir sett på en som utnytter barn. Norsk politi dummer seg stadig ut, også i denne saken. Vi er ALLE enige i at pedofili må bekjempes, men ikke med ubetenksomhet og dumskap, skrev han.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!


HTML EMBEDNettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.