Slik blir TV 2-våren

TV 2 har inngått avtale med Telenor om kjøp av deres aksjepost i TV 2 Zebra AS. Med denne avtalen avsluttes et eiermessig samarbeid med Telenor som ble innledet med kjøpet av norsk fotball for perioden 2006-2009.

TV 2 har inngått avtale med Telenor om kjøp av deres aksjepost i TV 2 Zebra AS. Med denne avtalen avsluttes et eiermessig samarbeid med Telenor som ble innledet med kjøpet av norsk fotball for perioden 2006-2009. Foto: Montasje/TV2/NA24

Dette står på programmet etter nyttår.

23.11.11 08:37

Tirsdag kveld hadde TV 2 lansering av sitt vårprogram for pressen.

Sendeskjemaet bygger sterkt på nye internasjonale suksesser som «Amazing Race», «The Voice - Norges beste stemme», «Kvelden er din» og «Hver gang vi møtes», samt unike produksjoner som «Sønner av Norge», «Ramm» og «Tid for hjem».

Se en komplett liste over TV 2s satsinger våren 2012 lenger ned i artikkelen.

Øyvind Mund skal være programleder for storsatsingen «The Voice - Norges beste stemme».

- Dette er et utrolig kult konsept. Da jeg fikk se klipp fra den amerikanske versjonen fikk jeg skikkelig kick, sier Mund til tv2.no.

Han gleder seg stort til publikum får se det nye programmet.

- Det er alltid spennende når man lanserer et helt nytt konsept, som folk ikke helt kjenner. Sånn sett vet man aldri helt hvordan det vil gå. Likevel har jeg veldig sterk tro på at seerne vil like dette programmet, og mange vil se det.

- Min rolle i dette programmet er jo på mange måter ganske beskjeden - det er ikke minst mentorene, som vil bære dette programmet. Derfor er det jo fantastisk at vi har fått fire så flotte artister.

Drømmejobben
Øyvind Mund er også aktuell for tiden med «Ønskedrømmen» på TV 2 sammen med Solveig Kloppen og Carsten Skjelbreid. I serien skal programledertrioen oppfylle folks drømmer.

- Det har vært fantastisk. Carsten, Solveig og jeg har hatt et enestående samarbeid, og veldig moro på tur. Det er jo drømmejobben å kunne oppfylle folks ønsker. Jeg føler meg veldig priviligert som har fått være med på dette.

Satser stort på humor
Denne våren kommer TV 2 til å sende nye sesonger av flere kjente og kjære humorprogrammer.

- TV2 har lang tradisjon for sterke humorprogrammer, de to siste årenes Gullruter for humorprogram gikk eksempelvis til «Torsdag Kveld fra Nydalen». Vi elsker å gi talentfulle komikere plass på skjermen, og våren 2012 er ikke noe unntak. Vi er stolte over å presentere nye sesonger av «Torsdag kveld fra Nydalen», «Kollektivet» og «Golden Goal», forteller prosjektleder i TV 2, Andreas Hatlevik i en melding.

Morten Ramm skal fylle Spektrum
Det skal også sendes flere morsomme nysatsinger, som sketsjeprogrammet «Nårje». Komiker Morten Ramm får dessuten sin egen serie på TV 2 og slutter i «Torsdag kveld fra Nydalen».

- TV 2 setter opp det splitter nye sketsjeprogrammet «Nårje» med Otto Jespersen, Henriette Steenstrup og John Brungot. Dessuten får Morten Ramm sin egen humorserie, som handler om hans forsøk på å fylle den enorme storsalen i Oslo Spektrum til et humorshow den 24. mars. Vi skal også følge komikerne Rune Andersen, Sturla Berg Johansen, Tommy Steine og Jonas Kinge Berland på turné i «Komikameratene». Så gled dere!, humrer Hatlevik.

To kosebamser fra nord
I mars starter «Kvelden er din», ekte lørdagsunderholdning med radarparet Klaus Sonstad og Truls Svendsen på TV 2. I beste sendetid på lørdager skal de oppfylle store og små drømmer til fantastiske folk som fortjener en hyllest.

- Jeg gleder meg mest til å få det kicket av at alt er ekte og at folk blir overrasket på ordentlig. Det er ekstra utfordrende fordi vi ikke aner hvordan de som blir overrasket kommer til å reagere. Jeg vet ikke hvordan jeg kommer til å reagere selv heller, så alt blir utrolig spennende, sier Klaus i en melding.

Han håper det humorbaserte showet vil gi folk en totalopplevelse.

- Etter å ha sett programmet håper jeg folk kjenner en slags renselse. Vi har et mål om at folk skal gråte og flire seg tomme, sier han i meldingen.

Amazing Race
I «Amazing Race» får nordmenn muligheten til å reise verden rundt gjennom et kappløp. Premiere i april.

Beretninger om begynnelser
Connie Barr følger OBS-avdelingen på Ullevål sykehus. Premiere i januar.

Dyrepasserne
LIvet fra innsiden i Dyreparken i Kristiansand. Programstart i januar. Les mer om «Dyrepasserne» på programmets nettsider.

Gatelegene
Fire dyktige leger drar med seg sin ekspertise og legekoffert ut for å hjelpe folk på gata med både store og små plager. Les legenes beste råd her.

God kveld Norge
Dorthe Skappel leder sendingen med programstart i januar. Få daglige kjendisnyheter fra «God kveld Norge» her.

God morgen Norge
Programstart i januar med to nye mannlige programledere! Les aktuelle nyheter fra programmet her.

Golden Goal
Johan Golden og Henrik Elvestad leder humorprogrammet. Se morsomme klipp på programmets nettside.

Hotel Cæsar
TV 2s populære såpeserie. Få siste nytt om såpeserien her.

Hver gang vi møtes
Syv av landets største og mest folkekjære artister er samlet på Hvaler for å lage en hyllest til hverandre. Premiere i slutten av januar. Les mer om programmet her!

Happy day
Jan Thomas fortsetter å hjelpe andre med stilen fra begynnelsen av januar. Få daglige motenyheter fra «Happy Day» her.

Kvelden er din
Truls Svendsen og Klaus Sonstad vil oppfylle drømmene til fantastiske mennesker i beste sendetid på lørdager. Premiere i mars.

Kollektivet
TV 2s ungdomsprogram. Programstart i januar. Se sketsjer fra programmet her!

Komikameratene
Hva skjer i kulissene når moromennene Rune Andersen, Sturla Berg Johansen, Tommy Steine og Jonas Kinge Berland reiser rundt på turné? Vises fra midten av januar.

Luftens helter
Dokumentarserie om livet i flybransjen. Premiere i januar.

Langt hjemmefra
Dokumentarserie om ulike nordmenn som alle har valgt å bosette seg i utlandet. Premiere i begynnelsen av januar.

Lørdagsmagasinet
Siren Henscien er programleder i TV 2 Nyhetenes Lørdagsmagasin. Programstart i januar. Les aktuelle nyheter på nettsidene til «Lørdagsmagasinet».

Nårje
Sketsjeprogram med Otto Jespersen, John Brungot og Henriette Steenstrup. Premiere i februar.

Oppgrader!
Quizprogram med Sigurd Sollien. Sesongpremiere i begynnelsen av januar. Les mer om quiz-showet med Sigurd Sollien her.

Ramm
Morten Ramm får sin egen humorserie på TV 2. Premiere i februar.

Sønner av Norge
Fire norskamerikanere prøve å finne den store norske kjærligheten. Programleder er Katarina Flatland. Premiere i januar. Les om det nye programmet her.

Skogheim flytter inn
Kristin Skogheum flytter igjen inn hos kjendiser. Starter i slutten av februar. Mer fra programmet her!

Senkveld med Thomas og Harald
Det populære talkshowet har sesongstart i slutten av januar. Les alt om programmet her!

The Voice - Norges beste stemme
TV 2s nye talentshow der fire etabelerte artister skal finne Norges beste stemme. Premiere i slutten av januar. Les mer om storsatsingen her!

Til toppen av Norge
15 deltakere må takle store utfordringer for å nå målet om Galdhøpiggen - toppen av Norge. Cecilie Skog er programleder. Premiere i slutten av januar.

Tid for hjem
Kjersti Bergesen og snekkervennene hennes pusser opp slitte hjem. Sendes i begynnelsen av januar. Les mer på programmets nettside.

Torsdag kveld fra Nydalen
Humorgjengen er tilbake med nye elleville påfunn. Sesongpremiere i mars. Les alt om humorprogrammet her!

TV 2 hjelper deg
Solveig Barstad presenterer aktuelle forbrukersaker og produkttester. Besøk hjelpetjenesten her!

Ønskedrømmen
Carsten Skjelbreid, Solveig Kloppen og Øyvind Mund oppfyller folks drømmer. Programmet hadde premiere 19.nov, og fortsetter utpå nyåret. Les mer om programmet her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.