NA24.no

Slik halverte han sykefraværet for de ansatte

Sist oppdatert:
- Dette er en veldig god ordning for både bedriften og de ansatte, sier bedriftseier Ketil Hveding.

Dette er et annonsebilag for Minhelseforsikring.no.

Entreprenørbedriften Innherred Bygg i Levanger slet med høyt langtidssykefravær fordi flere av de om lag 50 ansatte stod fast i helsekø og ikke kunne komme tilbake på jobb før de var behandlet.

- Det dreide det seg om ganske enkle plager, men selv en meniskoperasjon kan det være et år ventetid på hos det offentlige, forteller eier Ketil Hveding.


For ca et år siden bestemte derfor bedriftsledelsen seg for å undersøke om de burde tegne helseforsikring for de ansatte.

Gjennom Minhelseforsikring.no fikk Innherred Bygg en god avtale med Norges største og billigste helseforsikringsaktør.

- Det tok ikke mange dagene fra vi tegnet forsikringer til de langtidssykemeldte ble behandlet ved private klinikker i Trondheim. Vi har halvert det totale sykefraværet og har som mål å komme helt ned på 2,5 prosent, sier Hveding.

Les mer om helseforsikting for private og bedrifter på Minhelseforsikring.no.

- Godt mottatt
Innherred Bygg dekker halvparten av forsikringsutgiftene for de ansatte, og alle i bedriften har tegnet helseforsikring.

- Vi er glade for at Minhelseforsikring bidrar til å redusere sykefraværet og garanterer ansatte rask behandling ved behov. Ordningen er blitt veldig godt mottatt hos de ansatte, og den styrker oss som arbeidsgiver og bedrift.

- Privat helseforsikring er mye bedre enn NAVs raskt tilbake-tiltak, og vår egen bedriftshelsetjeneste lovpriser ordningen vi har for våre ansatte, fortsetter Hveding.

Privat helseforsikring på dagen
Gjennom Minhelseforsikring.no får du og dine ansatte helseforsikring som garanterer spesialistbehandling innen 10 dager samt operasjon/behandling innen 20 dager. Det er ingen krav til livsstil eller helseattest. Barn kan inkluderes i foreldrenes helseforsikring.

Minhelseforsikring.no har markedets billigste priser på helseforsikring.

Ta kontakt med Minhelseforsikring på 901 35 437 for en hyggelig og uforpliktende prat om helseforsikring. Du kan også bruke dette kontaktskjemaet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere