NA24.no

Louise Mohn roste sin far etter salget av familieimperiet.
Louise Mohn roste sin far etter salget av familieimperiet. Foto: Eirik Hagesæter (Bergensavisen)

Slik sikrer hun farsarven

Sist oppdatert:
Louise Mohn har titalls millioner investert i eiendom.

Louise Mohn er datter av forretningsmannen Trond Mohn. På før sommeren realiserte forretningsmannen 13 milliarder kroner etter slaget av familieimperiet Frank Mohn til svenske Alfa Laval.

Denne uken ble det kjent at Louise og motivasjonsguroen Erik Bertrand Larsen blar opp 75 millioner kroner for en luksuseiendom i Holmenkollen i Oslo, skriver VG. Villaen er imidlertid ikke den eneste eiendommen i Louises eiendomsportefølje.

Ektepakt

Da Louise giftet seg med Bertrand Larsen i sommer, ble det skrevet en ekteskapspakt. Den forteller at Louise sitter på en rekke aktiva som ikke skal deles dersom ekteskapet opphører.

På listen over «hustruens særeie», som det heter, er det listet opp seks eiendommer i Norge og i USA, samt aksjer i tre selskaper. Det kommer også frem at hun har lånt ut penger til ektefellen, skriver avisen. 

Blant eiendommer hun eier har hun en bolig i Arnebråtveien i Oslo, fritidsbolig i Tønsberg-skjærgården, fjellhytte i Hol kommune, to eiendommer i Los Angeles og en bolig i Bergen.

Luksustrening

I ektepakten kommer det også frem at paret også har avtalt at en bolig i Jensmessveien i Oslo skal være unntatt særeie-ordningen, ifølge VG.

Louise kanskje mest kjent for å ha startet trenings- og behandlingssenteret The Luzmon i London. Mohn har utviklet en teknologi der man ved hjelp av elektrisitet og varme kan stimulere muskler slik at man får både kondisjon og styrke – mens man ligger på en benk.


Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere