*Nettavisen* Økonomi.

Slik styler du iPhonen din

NORSK PATENT: Disse øretelefonene skal klikkes på øret, ikke stappes inn i øregangen som øretelefoner flest. Dermed kan du se frem til en behageligere musikkopplevelse. Finnes også med mikrofon slik at du kan bruke iPhonens telefonfunksjoner.

Er ikke iPhonen fin nok som den er? Her er det heteste tilbehøret.

09.02.09 09:38

(LXUS.no) Har man en hot telefon, må man også ha hotte assessoarer til den. Her har du noen av det tøffeste tilbehøret til din iPhone som finnes på markedet nå.

LES OGSÅ
Pimp din iPhone
Denne Mac-en er helt gull
Superstjerne designer bling-iPod
Verdens dyreste mobiltelefon

Norsk vinner

I stedet for å stappe øretelefonene inn i øregangen skal Flamingo Sport (toppbildet) «klikkes» på i ytterøret. Dette gjør hodetelefonene er perfekte til svette joggeturer og trening. For å sikre best mulig komfort til alle mulige ører, følger med seks gummitapper i ulik størrelse. Denne såkalte EarClicks-løsningen er faktisk patentbeskyttet av det lille norske selskapet CellPoint, og i 2008 vant produktet pris for «innovativt design og smart ergonomi kombinert med god lyd» på den prestisjetunge elektronikkmessen CES i Las Vegas.

Klikk på bildet for å forstørre.

KARBON: Denne setter iPhonene din i en ny klasse.

Mye skal ha mer

iPhone er en glossy sak, men som alle glossy ting får den også lett riper. Derfor har markedet for ulike former for beskyttelseetuier til iPhonen blomstret. More Concepts lager etuier til de litt mer snobbete av oss. Denne kler mobilen i lekkert karbonmateriale.

Klikk på bildet for å forstørre.

PROJECTOR: Med denne kan du forstørre bildet fra iPhonen til opptil 27 tommer.

Flatskjerm i lomma

Har du noen gang tenkt at iPhonens 3,5 tommer skjerm er litt puslete for å nyte alle filmene du har lastet ned ulovlig fra nettet? Har du denne kjekke minisprosjektoren fra Honlai med deg i lomma og en flat, hvit vegg, kan du forstørre bildet opptil 27 tommer.

Klikk på bildet for å forstørre.

PHONE MED PENGER: Dette etuiet er laget av det beste innen italiensk skinn.

Plass til penger

Disse håndlagede iPhone-etuiene er laget av den europeiske produsenten Sena. Det eksklusive Napa-skinnet fra Italia setter disse i en særklasse. Har du råd til denne har du nok også noen kredittkort, derfor har du også egne lommer til det formål.

Klikk på bildet for å forstørre.

DR DRE var med på utviklingen av disse vasse hodetelefonene.

Kvalitetslyd av Dr. Dre

Disse «Beat»-hodetelefonene er utviklet av musikkprodusenten Dr. Dre, og derfor laget for å formidle lyd så optimalt som overhodet mulig. Hodetelefonene har også en mikrofon i ledningen, du kan derfor svare på innkomne samtaler som forstyrrer deg i dine musikkopplevelser.

Klikk på bildet for å forstørre.

Romslig lyd, liten plass

Man vill gjerne at musikken fyller rommet, men høyttalerne skal knapt synes i våre minimalistiske krypinn. Disse minihøyttalerne fra «Digital Lifestyle Outfitters». Høyttalerne alternativt drives av batterier, så ta dem gjerne med ut i hagen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag