NA24.no

Slutter i TVNorge

Sist oppdatert:
Hallbjørn Saunes slutter som nyhetsredaktør i TVNorge og starter som produktsjef i Fotball Media AS.

I sin nye stilling AS skal Saunes ha det overordnede redaksjonelle ansvaret for innholdsproduksjon tilknyttet medierettighetene i norsk fotball.

Sjekk ut NA24 Propagandas nye medieguide

Hallbjørn Saunes begynte i TVNorge i 1994. Han startet som vaktsjef i nyhetene, og har fra 1996 og fram til i dag vært redaksjonssjef og nyhetsredaktør. Han har også hatt ansvaret for TVNorges Royal League-sendinger.

- Det er vemodig og rart å forlate TVNorge etter 14 innholdsrike år. Samtidig var dette en sjanse jeg ikke kunne la gå fra meg. Å få være med på å utvikle norsk fotball i en ny og spennende mediehverdag, var en utfordring jeg ikke kunne si nei til, sier Hallbjørn Saunes i en pressemelding.

Saunes nye sjef Niels Røine i Norsk Toppfotball sier i meldingen at de er veldig fornøyd med å få Hallbjørn Saunes om bord.

- Hallbjørns brede erfaring og bakgrunn, ikke minst fra TV-mediet, er av uvurderlig betydning når fotballen nå har påtatt seg en stor produksjon og redaksjonell leveranse til de som har kjøpt medierettigheter. Det er gledelig at Fotball Media AS er en attraktiv arbeidsgiver for en så dyktig medieperson med en så sterk spisskompetanse, sier Røine.

Fotball Media AS er eid av Norsk Toppfotball og Norges Fotballforbund.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere