NA24.no

Snappet prinsessens domene

Sist oppdatert:
Det gikk ikke mer enn et par timer før Prinsesseisabella.dk ble registrert søndag.

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

Mens halvparten av Danmarks befolkning satt klint til radio- og tv-apparatene søndag for å følge prinsessedåpen, var det også stor interesse på nettet.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Praktisk talt på sekundet, idet biskop Erik Norman Svendsen streifet den sovende prinsessen med et par dråper vann, ble domenenavnet Prinsesseisabella.dk registrert, ifølge epn.dk

Dåpsgave?
Det har ikke vært mulig å få kontakt med domenejegeren for å få rede på om det er snakk om en dåpsgave til prinsessen eller hva slags innhold domenet skal fylles med.

Kongehuset er interessert
Det danske hoffs presse-og informasjonssjef Lis M. Frederiksen, opplyser til ComON.dk at kongehuset ikke har noe med registreringen å gjøre. Derfor vil hun nå undersøke muligheten for å overta domenet.

Kongehusets presseavdeling har opp gjennom tidene sikret det digitale ansikt for de fleste andre medlemmer av hoffet. For eksempel tilhører Kronprinsfrederik.dk, Kronprinsessemary.dk og Kronprinschristian.dk allerede kongehuset.

Ved Isabellas storebrors dåp tok kongehuset raskt kontakt med den danske klagenemnda for domenenavn, hvor de vant retten til ChristianXI.dk og Christian-XI.dk.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere