NA24.no

Snart er flyene i rute

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Flyselskapene regner med å være i full drift i løpet av dagen.

Informasjonsdirektør Anne Grete Ellingsen i Norwegian sier onsdag formiddag at hun forventer full normalisering av trafikken i løpet få timer.

- Vi hadde et lite etterslep, men det tas igjen nå. Vi har jobbet gjennom natten med å få fly og mannskaper i posisjon for å være klare i dag tidlig, og er tilbake i full drift nå i formiddag, sier hun.

SAS og Widerøe forteller også at trafikken deres vil gå som normalt i løpet av dagen.

Her kan du sjekke hvilke fly som er innstilt (ekstern lenke)

Normalt i ettermiddag
- Vi har hatt flere flyavganger allerede, og i løpet av ettermiddagen regner vi med at trafikken går som normalt. Men det tar tid å få fly og mannskap på plass, så det kan bli noen forsinkelser fram til i ettermiddag, sier kommunikasjonsdirektør Richard Kongsteien i Widerøe.

Informasjonssjef Knut Morten Johansen i SAS Norge sier trafikken vil gå opp mot normalt i dag.

Enkelte unntak
- Trafikken er i gang nå. Foreløpig er den noe redusert, men vi kommer nærmere normal trafikk for hver time som går. Med enkelte unntak regner vi med å være i havn i løpet av ettermiddagen, sier han.

Flyselskapene sier at de gjennom onsdagen vil være fleksible i forhold til endring av billettene til andre avgangstider. Videre oppfordrer de passasjerene sine til å ringe billettkontorene eller sjekke på internett hvilke fly som blir gjort tilgjengelige for booking igjen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere