NA24.no

Snublet i sluttspurten

Wall Street klarte ikke holde på oppgangen.

Onsdag ble en volatil dag for investorene på Wall Street. Markedet mislikte at presset mot kongressen om å stemme over den nye helsereformen økte. Dagen endte med nedtur for to av de tre viktigste indeksene.

Den velkjente Dow Jones-indeksen falt 0,09 prosent til 10.396,23 poeng, mens den brede S&P 500-indeksen steg forsiktige 0,04 prosent til 1.118,78 poeng. Teknologitunge Nasdaq endte flatt med et lite negativt fortegn på 2..280,68 poeng.

En rekke aktører på Wall Street er skeptisk til Obamas reform. Ved siden av at den blir svært dyr og dermed kan medføre økte skatter, så kan den ramme inntjeningen til de private helseselskapene.

Den amerikanske sentralbanken kom med sin beige bok. Denne forteller litt om utviklingen i den amerikanske økonomien. Rapporten viser at den økonomiske aktiviteten fikk en moderat bedring i de 12 distriktene der Federal Reserve har egne kontorer.

Les mer hos StockLink iMarkedet

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere