NA24.no

Snudde i døren hos Nordea

Sist oppdatert:
Nordeas nye shippinganalytiker sa opp jobben før han begynte.

Nordea satset tidligere i år friskt og ansatte kjente meglernavn som Handelsbankens Esben Marcussen og Ulf Leinebø. Så lokket de over Henrik With, DnB NOR Markets' shippinganalytiker.

Men sistnevnte snur nå i døren. Han merket nemlig at hele meglerbordet var forsvunnet da han skulle starte. I stedet blir han ny sjefanalytiker for shipping i DnB NOR Markets, og går dermed tilbake til der han kom fra.

NA24 iMarkedet kunne i april melde at hans tidligere partner i DnB NOR Markets, shippinganalytiker Bjørn Giæver, sa takk for seg i meglerhuset for å begynne å jobbe sammen med John Fredriksen og Tor Olav Trøim i London.

With bekrefter overfor NA24 iMarkedet at han har sagt opp i Nordea.

- Noen uker etter at jeg begynte var det hele meglerbordet som sluttet, sier With til NA24 iMarkedet. Dette er den eneste kommentaren han vil gi.

For DnB NOR Markets er dette gode nyheter. Giæver og With var henholdsvis nummer en og to på den viktige Prospera-rankingen over analytikere innenfor shipping. Siden nummer en, altså Giæver, nå gir seg rykker With opp.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere