NA24.no

Snurper seg rundt Kongsvinger-eier

Sist oppdatert:
Kongsvinger-eieren kan bli dratt mer inn i bedrageriskandalen i Danmark.

Asger Jensby, som bor i Norge og er Kongsvingers nye storinvestor, kan bli dratt inn mer inn i bedrageriskandalen i Danmark enn tidligere antatt.

NA24 - din næringslivsavis

Jensby har hele tiden forsøkt å holde avstand til den bedragrisiktede direktøren i IT Factory, Stein Bagger. Han forsvant da det ble kjent at han skal ha underslått mellom 600 og 1 milliard kroner. Bagger meldte seg for amerikansk politi natt til lørdag norsk tid.

Les mer her.

Jensby var styreformann og storeier i IT Factory før konkursen.

Hadde hemmelig leilighet
Nå skriver den danske avisen Jyllands-Posten at Jensby og Bagger benyttet seg av en hittil ukjent leilighet på fasjonable Islands Brygge i København. Den danske avisen skriver at det står Bagger på adressen Islands Brygge 75. Her hadde den bedragerisiktede og nå anholdt IT-direktren adganv til 111 kvadratmeter fordelt på fire store rom.

Bagger var imidlertid ikke den eneste som brukte leiligheten. Kongsvingers redningsmann og styreformann i IT-Factory skal også ha brukt leiligheten, skriver Jyllands-Posten. Jensby skal ha benyttet leiligheten når han var hjemme fra Norge. Han har også nøkkelen til den sorte Lamborghinien, som står parkert i kjelleren.

Ukjent finansiering
Det er ukjent hvordan leiligheten på Islands Brygge er finansiert. Jyllands-Posten skriver imidlert at historien viser at forbindelsene har vært tette mellom Asger Jensby og Stein Bagger.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere