NA24.no

Solérs sorte enke

Sist oppdatert:
Erik Solér ekskone, May Britt Solér, har etablert sitt eget investeringsselskap.

Navnet på selskapet er Svarte Enke.

- Ja det er mitt selskap, men du må snakke med Eystein Koppang for mer informasjon, sier en kort og lattermild May Britt Solér.

Ingen kommentar
May Britt Solér, ekskona til finansmannen og fotballkjendis Erik Solér, etablerte nylig et nytt investeringsselskap sammen med finansmannen Eystein Koppang. Koppang er like kort i telefonen som May Britt Solér, og ønsker ikke utdype hva det skal drive med i fremtiden.

- Dette er et nyetablert privat selskap og vi har intet behov for å snakke med pressen om hva vi skal drive med, sier han.

May Britt Sóler bekrefter at hun har planer med Koppang.

- Det kan godt hende vi skal gjøre noe sammen i fremtiden, sier hun.

I retten
Ifølge meldingen til Brønnøysundregistrene skal selskapet drive med kjøp, salg av verdipapirer og investeringsvirksomhet.

Det er ekskona til den gamle fotballspilleren som styrer butikken med signaturrett. Aksjekapitalen er på 100.000 kroner.

Erik og May Britt Solér skilte lag for to og et halvt år siden. Torsdag 12. januar 2006 kom de til enighet etter flere runder i Oslo tingrett fjor.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere