NA24.no

Solgt for 7,4 millioner kroner - 1,4 millioner kroner over takst

IDYLLISK: Huset ligger i Vårli på Jeløya, få meter fra stranden.
IDYLLISK: Huset ligger i Vårli på Jeløya, få meter fra stranden. Foto: Privat
Sist oppdatert:
Heftig budkrig sendte prisen til værs for dette gamle og slitte huset på Jeløya .

– Jeg hadde forventet stor respons på denne boligen, men 1,4 millioner over takst er ikke hverdagskost. Det er klart vi er fornøyde, sier megler Peter Høydal i Boa Eiendomsmegling, til Moss Avis.

Klikkvinner på nettet
Det var han som fikk oppdraget med å selge den gamle eneboligen, som ligger ved Vårlistranda på Jeløy, kun få meter fra sjøen. Salgsannonsen la han ut på Finn.no 18. september og responsen lot ikke vente på seg.

I løpet av den korte perioden boligen lå ute for salg på Finn.no ble den sett 5000 ganger, noe som er langt over gjennomsnittet for en vanlig enebolig.

– I løpet av helgens visninger hadde jeg et sted mellom 20-30 stykker innom. Jeg hadde også flere privatvisninger i forkant av fellesvisningene. 35 stykker skrev seg opp på liste og boligen ble solgt på mandag etter en budrunde med tre budgivere, forteller Høydal.

– Sjelden anledning
Boligen, som har 169 kvm med primærrom, men er uten kveldssol, ble presentert på denne måten i Finn-annonsen:

«Her får du en sjelden anledning til å sikre deg en unik beliggenhet med sjø og strand som nærmeste nabo, samtidig som du får kort vei til alle av sentrums fasiliteter. På eiendommen er det oppført en enebolig fra 1957 med overflater og fast innredning hovedsakelig fra byggeåret, et spennende utgangspunkt for deg som vil fornye og forme et moderne hjem etter dine egne preferanser».

Se flere bilder her:

  • TOMT: Huset har en tomt på 724 kvadratmeter.
  • UTSIKT: Boligen har en upåklagelig utsikt, men har ikke kveldssol.
  • MODERNISERINGSBEHOV: Det er ingen tvil om at kjøperen må bruke en del penger på å pusse opp huset, som er fra 1957.
  • I STRANDKANTEN: Huset, til høyre i fremste husrekke, ligger helt nede ved vannet
  • IDYLLISK: Huset ligger i Vårli på Jeløya, få meter fra stranden.

ANNONSE


Med andre ord er boligen avhengig av en totalrenovering.

– Ja, det er mye som må gjøres og i praksis er det jo kun tomten og beliggenheten man betaler for her. Men det er en sjelden anledning for de som vil gjøre de rette grepene. Det er en helt unik bolig, innerst i en blindvei, hvor man kan kaste stein i vannet med en dårlig venstrehånd, sier Høydal.

Ifølge megleren var det både lokale og interessenter utenbys fra som bød på boligen. Men hvem som endte opp med å trekke det lengste strået ønsker han ikke opplyse om.


Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere