NA24.no

Solgt for nesten 50 prosent over takst

Solgt for 4 millioner: Boligen i Pettersand 24 B ble solgt for fire millioner kroner – nesten 1,3 millioner over takst.
Solgt for 4 millioner: Boligen i Pettersand 24 B ble solgt for fire millioner kroner – nesten 1,3 millioner over takst. Foto: Privat
Denne boligen må ha noe spesielt ved seg.

Boligen på Pettersand i Fredrikstad hadde en takst på 2,7 millioner kroner. I dag ble den solgt – for fire millioner, skriver Fredrikstad Blad.

– Har du en eiendom som skiller seg litt ut fra mengden, så er det fortsatt mulig å få solgt for godt over takst, sier eiendomsmegler Tommy Kleven.

Onsdag solgte han en eiendom på Pettersand til 1,25 millioner over takst.

– Det er en helt spesiell eiendom, og vi hadde mange interesserte på visning. Det er et selektivt marked om dagen, og folk er villig til å gå til litt ekstra for å få den spesielle beliggenheten eller eiendommen, sier han.

Boligmarkedet flater ut

Tidligere i dag skrev NTB at boligmarkedet er i ferd med å flate ut.

– Markedet har flatet noe ut den siste tiden, men har man attraktive boliger å selge, så er det fullt mulig å gjøre et godt salg. Det er denne boligen et godt bevis på, sier Kleven.

Les også: - Boligprisene skal til himmels

Oppgraderingsbehov: Kjøperne har nok planer om å oppgradere boligen, sier eiendomsmegler Tommy Kleven.


Boligen i Pettersand har et typisk 60-tallspreg, og tomten er på over fire mål.

– Arkitekturen er tidløs 60-talls, med en utforming som du vil verdsette også i dag. Planløsning fordeler seg i det vesentlige på ett plan - men har også en kjelleretasje med gode muligheter. Eiendommen har oppgraderingsbehov, men representerer en sjeldent god mulighet for den som søker det særegne, står det å lese i annonsen på finn.no.

Fra 1962

Primærromstørrelsen på boligen er på 191 kvadratmeter, mens bruttoarealet er på 294 kvadratmeter. Boligen er fra 1962.

– Her har nok kjøper planer om å bruke en del penger på oppgradering, og har nok sett at hele eiendommen har et meget stort potensial. At en bolig blir solgt for 1,3 millioner over takst i Fredrikstad er selvfølgelig spesielt, men det viser altså at attraktive eiendommer fortsatt er gode salgsobjekter – selv om markedet har flatet noe ut, sier Kleven.

Se hele annonsen her!

Les flere saker fra Fredrikstad Blad her. 

Spesiell eiendom: Boligen som ble solgt for 1,25 millioner over takst har en helt spesiell beliggenhet


Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere