NA24.no

Solgte 14 kvadratmeter stor leilighet for over 2 mill


Denne leiligheten ble solgt for over to millioner kroner tirsdag 5. juni.
Denne leiligheten ble solgt for over to millioner kroner tirsdag 5. juni. Foto: Bjørnar Solberg
Sist oppdatert:
Tirsdag ble en 14 kvadratmeter stor leilighet på Majorstua solgt for over to millioner kroner. - Vi kunne nesten ikke tro det!

Eiendomsmegler Bjørnar Hagerup Nilssen i Eiendomsmegler 1 solgte en 14 kvadratmeter stor leilighet på Majorstua i Oslo, skriver TV2.

– Selger ble sjokkert og kunne nesten ikke tro det, sier megleren.

– Selger ble sjokkert og kunne nesten ikke tro det. Vi var veldig spent på responsen idet vi gikk ut på det åpne markedet. Vi endte opp med en totalsum på 2.500.000, og jeg så ikke den komme i det hele tatt, sier Nilssen til TV2.

Les mer: Martin Johnsrud Sundby har solgt leiligheten sin

Totalt var det seks budgivere med på budrunden. Leiligheten hadde en prisantydning på 1,95 millioner kroner, men ble solgt for 2,5 millioner kroner. Det gir en kvadratmeterpris på 178.000 kroner, skriver E24.

– Å leie bolig koster også masse penger. For de som skal kjøpe leilighet alene, kan dette være eneste mulighet, sier daglig leder for Krogsveen Grunerløkka, Sylvia Post til TV 2.

Hun mener grunnen til at interessen for små leiligheter er så stor, er fordi leilighetene gir en god mulighet til å komme seg inn på boligmarkedet. 

Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere