NA24.no

Solgte oppussingsobjekt til 600.000 over takst

Det er særlig gulver, vegger og tak som trenger en oppfriskning i leiligheten i Hegdehaugsveien.
Det er særlig gulver, vegger og tak som trenger en oppfriskning i leiligheten i Hegdehaugsveien. Foto: Aktiv eiendomsmegling
Sist oppdatert:
Leiligheten på 32 kvadratemeter i Hegdehaugsveien ble solgt 27 prosent over prisantydningen.

OSLO (Nettavisen): En leilighet i Hegdehaugsveien i bydel Frogner ble mandag solgt for 2,8 millioner kroner. Takst og prisantydning var på 2,2 millioner kroner på den 32 kvadratmeter lille leiligheten som har et oppussingsbehov.

- Den høye prisen kom til dels av den svært attraktive beliggenheten i Hegdehaugsveien, kombinert med lave felleskostnader. Dessuten har leiligheten vestvendt balkong og garasjeplass. Særlig det siste gjør den ekstra attraktiv og gjør at den skiller seg ut fra mange av de andre små leilighetene som den konkurrerer med, sier eiendomsmeglerfullmektig Thomas Nyegaard-Larsen i Aktiv eiendomsmegling Majorstua til Nettavisen.

Leiligheten må ikke totalrenoveres, men gulv, tak og vegger kan trenge å bli oppgradert.

  • Badet i leiligheten ser ikke helt ut som i interiørmagasinene.
  • Leilighet Hegdehaugsveien
  • Leilighet Hegdehaugsveien
  • Leilighet hegdehaugsveien
  • Leilighet Hegdehaugsveien

ANNONSE

- Fint sted å plassere penger

Det var over 30 personer som satte seg opp på listen etter visningen og flere som ønsket privatvisning før de annonserte visningene. Kvadratmeterprisen endte på 87.500 kroner.

- Mange ser på det som et fint sted å plassere penger fremfor å ha de i bank, og det er også veldig mange kjøpere som ønsker seg til de sentrale områdene i Oslo, sier han.

85 prosent solgt over takst

Boligmarkedet i Oslo er veldig hett så langt i januar. I forrige uke skrev Dagens Næringsliv at over 85 prosent av de solgte boligene i hovedstaden i januar, er solgt over takst.

Les også: Dette ble solgt 1,2 millioner over takst

Avisen skriver at flere meglerkjeder peker på at det fortsatt er forholdsvis få  leiligheter ute for salg, og at nettopp det bidrar til å presse prisene opp.

Siden juni 2014 har salget gått kraftig opp. Leilighetssalget er for alvor tilbake etter en forholdsvis svak start på 2014, og er den viktigste forklaringen til at salgsvolumet har hentet seg inn igjen, opplyste administrerende direktør Per Jæger i Boligprodusentenes Forening på en pressekonferanse i Oslo mandag, melder NTB.

Les også: Rehabiliteringsprosjekt gikk for 1,55 mill. over prisantydning


Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

Våre bloggere