- Vi vet at det er mange som ønsker å bo på Majorstuen, og responsen bekrefter at vi har truffet blink hos målgruppen, sier Arne Baumann, konserndirektør boligutvikling i OBOS og styreleder i M17 Utvikling AS, i en pressemelding.

Da OBOS og Veidekke Eiendom inviterte til salgsmøte på Colosseum kino torsdag kveld, ble alt solgt i rekordfart.

- Vi har sjelden sett en liknende interesse for et boligprosjekt i Oslo. Over 90 prosent av leilighetene i første salgstrinn ble solgt i løpet av halvannen time, og i kveld solgte vi samtlige leiligheter, sier Herman Engesgaar i samme pressemelding.

Han er daglig leder for M17 Utvikling AS, som er OBOS og Veidekke Eiendom sitt felles utbyggingsselskap.

Flere hundre boliger

Nordeas gamle hovedkontor midt på Majorstuen skal rives, og Middelthunet skal bygges med Frognerparken som nabo. Området vil bestå av 329 nye boliger, fordelt på tre bygg.

De neste ukene vil OBOS og Veidekke Eiendom legge ut enda flere leiligheter til salgs. 26. februar legges det ut nye 45 tre- og fireromsleiligheter for salg, og 12. mars er det salgsstart for 43 nye toromsleiligheter.

- Aldri sett en liknende interesse

Da det første salgsmøtet ble gjennomført 24. januar, ble også nesten alle leiligheter revet vekk. Da ble 42 av 46 leiligheter solgt i løpet av 90 minutter.

Les også: 42 av 46 Obos-boliger revet vekk på Majorstua

- Vi har aldri sett en liknende interesse for et boligprosjekt i Oslo. Flere hundre mennesker møtte opp til salgsstarten i Colosseum kino i går kveld, og over 90 prosent av leilighetene i første salgstrinn ble solgt i løpet av halvannen time, sa Herman Engesgaar.

Ikke solgt toppleiligheten enda

Det var imidlertid en leilighet OBOS ikke fikk solgt den kvelden. Det er toppleiligheten med en prislapp på 95 millioner kroner, som er tidenes dyreste OBOS-leilighet.

Les også: OBOS-leilighet til salgs for 95 millioner

En prislapp som for øvrig fikk tidligere Oslo-ordfører Fabian Stang til å rase.

- Når OBOS nå legger ut en leilighet på 400 kvadratmeter til nær 100 millioner, har selskapet totalt forlatt sin oppgave som sosialutbygger, som vi politikere har lagt til grunn at de var skapt for, sa Stang til Nettavisen.

Les også: Fabian Stang raser mot OBOS: - Skal ikke selge leilighet til 100 millioner

Slik blir OBOS sin dyreste leilighet noensinne!