NA24.no

Solid fra Itera

Legger solid resultaforbedring på bordet.

IT-konsulentene i Itera melder om solid etterspørsel etter neste generasjons digitale forretningsløsninger.

NA24 - din næringslivsavis

I andre kvartal fikk selskapet et resultat før skatt på 15, 1millioner kroner, mot 10,9 millioner kroner i samme periode året før. Selskapet økte driftsinntektene med 13 prosent fra 108,1 til 122,3 millioner.

Driftsresultatet økte med 45 prosent fra 10,1 til 14,6 millioner kroner.

- Markedet for neste generasjon digitale løsninger og tjenester utvikler seg fremdeles positivt, selv om det foreligger tvetydige markedssignaler i IT-tjenestesektoren generelt. Behovet for å bevege seg raskere i en flat verden er kritisk for nesten alle segmenter i både privat og offentlig sektor, skriver selskapet i rapporten.

Videre skriver selskapet om utsiktene at den positive utviklingen til Itera Consulting Group forventes å fortsette hensyntatt sesongvariasjoner. Det er foreløpig ikke tegn til at turbulensen i finansmarkedet reduserer etterspørselen etter Itera-gruppens tjenester.

Itera-gruppen vil fortsette å prioritere kvalitet, lønnsomhet og vekst i denne rekkefølgen. Gruppens vekststrategi er basert på god organisk vekst supplert med strategiske kjøp. Rekruttering vil fortsette i takt med økende etterspørsel.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere