NA24.no

Solid fra Procter & Gamble

Foto: DON RYAN (Scanpix)
Sist oppdatert:
Merkevaregigant leverer sterke kvartalstall.

Den amerikanske merkevaregiganten Procter & Gamble melder at de hadde et resultat på 3,01 milliarder dollar tilsvarende 92 cents per aksje i siste kvartal.

NA24 - din næringslivsavis

Det er en bedring på 33 prosent fra 2,27 milliarder dollar eller 67 cents per aksje i tilsvarende periode året før.

Omsetningen økte med 10 prosent til 21,27 milliarder dollar fra 19,27 milliarder dollar. Selskapet skriver at dette er syvende året og 24. kvartal på rad med topplinjevekst på eller over selskapets målsetning.

- Nok en gang har P&G levert både topp og bunnlinjevekst over målsetningen. Samtidig har vi fullført integrasjonen av Gillette, sier konsernsjef A.G. Lafley i en pressemelding.

Ifølge Thomson Financial ventet analytikerne at Procter & Gamble ville legge frem et resultat per aksje på 78 cents og en omsetning på 21,1 milliarder dollar.

Selskapet venter at de kommer til å få et resultat per aksje på mellom 98 cents og 1 dollar og en omsetningsøkning på 7-10 prosent i inneværende kvartal.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere