NA24.no

(Scanpix)

Solid fra Stolt-Nielsen

Sist oppdatert:
Rederiet ser likevel ikke lyst på utsiktene.

Rederiet Stolt-Nielsen er ute med sitt resultat etter sitt tredje kvartal og kan vise til en svekkelse sammenlignet med tilsvarende kvartal i fjor, men en bedring i forhold til både forventningene og hva selskapet presterte i årets andre kvartal.

Selskapet leverer tirsdag morgen et resultat på 30,8 millioner dollar etter skatt i årets tredje kvartal. Det er en nedgang fra 41,7 millioner dollar i tredje kvartal i fjor. Driftsresultatet falt til 39,3 millioner dollar fra 47,6 millioner dollar.

Driftsinntektene ble på 429,1 millioner dollar i tredje kvartal mot 522,6 millioner dollar i samme kvartal i fjor.

Analytikerne ventet ifølge estimater innhentet av SME Direkt på vegne av TDN Finans at rederiet ville legge frem et resultat før skatt på 16 millioner dollar, og et nettoresultat på 13 millioner dollar. Driftsresultatet var ventet å bli på 24 millioner dollar fra driftsinntekter på 397 millioner dollar.

- Til tross for våre sterke prestasjoner i tredje kvartal, fortsetter vi å tro at 2010 og 2010 vil bli utfordrende år for kjemikalietankbransjen, kommenterer Niels Stolt-Nielsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere