NA24.no

Solid fra TGS

Sist oppdatert:
Seismikkselskapet innfrir forventningene.

TGS-Nopec rapporterer sterke tall for andre kvartal.

NA24 - din næringslivsavis

TGS-Nopec solgte i andre kvartal seismikktjenester og data for 124,1 millioner dollar, bedre enn estimatene til analytikerne ifølge tall innhentet av SME Direkt for TDN Finans. De hadde sett for seg en omsetning på 113 millioner dollar. Det var imidlertid et fall på 7 prosent sammenlignet med samme periode i 2008.

Driftsresultatet kom inn i overkant av analytikernes spådommer på 45 millioner dollar, for TGS leverte 54,3 millioner dollar. I samme periode året før hadde selskapet et driftsresultat på 67 millioner dollar.

Nettoresultatet endte på 40,3 millioner dollar, mot 37,6 millioner i samme periode i fjor, og ventet 32 millioner dollar Det ga et resultat per aksje på 39 cent, som var bedre enn konsensusforventningene på 31 cent.

Selskapet hadde en ordrereserve på 126 millioner dollar ved utgangen av andre kvartal, og opprettholder sin guiding for 2009 om netto driftsinntekter på 470-530 millioner dollar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere