Solstad øker i Deep Ocean

Rederiet Solstad Offshore har kjøpt seg videre opp i Deep Ocean, mens to av investorene selger seg kraftig ned.

Solstad Offshore melder tirsdag at de har kjøpt 3,8 millioner aksjer i Deep Ocean til kurs 22 kroner. Dermed har rederiet med base i Skudeneshavn en eierandel på 18,2 prosent i undervannsentreprenøren.

Solstad-sjef Lars Peder Solstad sier til NA 24 iMarkedet at de er fornøyd med den posisjonen de har i selskapet etter kjøpet, og at de ikke har planer om å kjøpe flere aksjer i rederiet.

Det var Toha Invest BV som solgte 10,58 millioner aksjer, eller 15 prosent, av aksjene i et spredningssalg tirsdag, gjennomført av Pareto Securities.

Deep Ocean ble til blant annet med Solstad Offshore sin hjelp, og ble innfusjonert med Ocean Team. De som solgte seg ut av selskapet tirsdag var opprinnelige investorer i Ocean Team.

- Kjøpet er gjort på bakgrunn av Solstad Offshore sterke tro på selskapet og de generelle fremtidsutsiktene i de markeder hvor Deep Ocean opererer, melder Solstad i en børsmelding tirsdag.

Deep Ocean meldte også senere tirsdag at de hadde kjøpt 824.000 egne aksjer, mens DOF meldte at de selger ut 4,4 millioner aksjer i DeepOcean til kurs 22 kroner. DOF har etter salget ingen flere aksjer igjen i selskapet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Økonomi

Annonsebilag