NA24.no

Som ventet fra EDB

Sist oppdatert:
EDB Business Partner leverte resultater på linje med forventningene i første kvartal.

EDB Business Partner leverte tirsdag resultat for første kvartal. Selskapet meldte om driftsinntekter på 1,34 milliarder kroner, mot 1,18 milliarder kroner samme periode året før. Ifølge estimater innhentet av TDN Finans var det ventet en omsetning på 1,344 milliarder kroner.

NA24 - din nye næringslivsavis.

Driftsresultatet endte med et overskudd på 105 millioner kroner, mot 85 millioner kroner samme kvartal i fjor. Det var ventet et driftsresultat på 101 millioner kroner. Resultat før skatt endte på 94 millioner kroner i kvartalet mot 69 millioner kroner samme kvartal i fjor. Det var ventet et resultat på 90 millioner kroner.

Selskapets operasjonelle kontantstrøm var i kvartalet på 56 millioner kroner, mot 58 millioner kroner samme kvartal året før.

Justert for positiv kontantstrøm fra virksomheten i EDB Telekom som ble solgt i 2005 med 33 millioner kroner i 1. kvartal 2005, og 13 millioner kroner fra oppkjøpte virksomheter i 2006, var det en underliggende forbedring i operasjonell kontantstrøm på 18 millioner kroner, skriver selskapet.

De skriver også i rapporten at markedene de opererer innenfor er ventet å utvikle seg positivt fremover.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere