NA24.no

Sophie Elise tjener millioner på blogging


POPULÆR: Det får blogger Sophie Steen Isachsen merke på lommeboken.
POPULÆR: Det får blogger Sophie Steen Isachsen merke på lommeboken. Foto: Audun Braastad (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Selskapet til bloggeren fortsetter å vokse.

Selskapet til blogger og forfatter Sofie Steen Isachsen (23) går godt.

Regnskapet for 2017 avslører at Sophie Elise AS omsatte for 4,8 millioner kroner. Det er opp fra 3,6 millioner året før, skriver DN.

Etter at alle regninger er betalt, og hennes egen lønnskostnad på 829.000 kroner er dekket, så sitter selskapet igjen med et overskudd før skatt på 3,8 millioner kroner. Opp fra 3,4 millioner kroner året før.

I tillegg til lønnen bevilger 23-åringen seg 1,2 millioner kroner i utbytte fra selskapet som ble stiftet i 2016.

Tirsdag røpet Isachsen at hun har kjøpt seg rekkehus.

- Denne sommeren kommer til å bli stressende og uten noen ferie, men det gjør ingenting. Dette er oppladning til et nytt kapitel, i et nytt hus sammen med mannen jeg elsker over alt på jord. Jeg gleder meg enormt til å ta dere med videre på reisen og inn i en ny epoke av livet! Hvem vet hva fremtiden vil bringe, men tenk når dere får følge meg når jeg får barn, gifter meg, gjør nye ting i karrieren, skriver hun.

Nettavisen har tidligere eid blogg.no som hadde avtale om å publisere Isachsens blogginnlegg, og hennes innlegg frontes fortsatt av og til på Nettavisen.

Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere