NA24.no

Sort for Dinamo Red

På tre år har selskapet økt med over 75 prosent.

Magasinmekkerne i Dinamo Red vokser pent om dagen. I første kvartal 2009 solgte byrået redaksjonelle produksjoner for 6,5 millioner kroner. Opp fra 4,7 millioner kroner i samme kvartal 2008.

- Vi har økt omsetningen med 38,5 prosent i første kvartal, sammenlignet med førstekvartal 2008, forteller daglig leder, Per Engh Halvorsen, i Dinamo Red.

Kaprer kunder
I første kvartal 2006 dro den Dinamo-eide enheten inn 3,7 millioner kroner.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Halvorsen forteller at de hadde budsjettert med en vekst, men at den ikke var forventet å bli så stor. Ikke uventet er det en rekke nye kundeoppdrag som har gitt mer klingende mynt i kassen. Moelven er en av dem.

- For dem skal vi lage et internt- og eksternmagasin, samt et eget nettmagasin, forteller han.

Meld deg på NA24 Propagandas nyhetsbrev

I tillegg har det byrået i Maridalsveien i Oslo notert Sjømannskirken og Norsk Tipping på kundelisten. På sistnevnte var det hard kamp;

- På dette anbudet var det totalt 14 anbydere. Jeg tror jeg aldri har opplevd at det har vært så mange. Det er tydelig at det er flere som leverer anbud i disse tider.

Best i gruppen
Men på tross av kamp om myntene er han ikke bekymret for finanskrisen.

- Vi er veldig trygge på at vi skal levere over budsjett. Og sånn sett blir året blir bedre enn det vi hadde håpet på. Så langt har vi vunnet de fleste oppdragene vi har gått etter, sier han og fortsetter;

-Det å lage kundemagasiner er god butikk både for kundene og for oss. Våre undersøkelser viser at kundene selger produkter og flytter holdninger med magasinene vi lager.

- Dinamo Red er den Dinamo-enheten som vokser raskest i gruppen. Og vi synes det er veldig morsomt at vi klarer å holde tempoet oppe i sånne krisetider.

Men det er ikke alle som holder det samme tempoet. Mandag kunne Kampanje melde at kommunikasjonshuset Dinamo, som enheten sorterer inn under, må kutte kostnader.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere