NA24.no

Sov i løse luften

Sist oppdatert:
Vi har vært på leting etter sære dingser. Vi har funnet en iPod-vibrator, muligheten til å sove i løse luften og mye annet.

Det dukker til stadighet opp de mest utrolige nyheter. Det er åpenbart mange oppfinnere som har mye god fantasi.

En luftig natt
Vi har samlet sammen noen av dingsene som har dukket opp de siste par ukene, og på denne listen finner vi blant annet en seng som henger i løse luften.

Dette har nederlandske forskere fått til ved hjelp av magnetisme, og må være det ulitmate luksussymbolet. Prisen er ganske hyggelig på 1,2 millioner euro. Hvordan det å sove på en elektromagnetisk seng faktisk vil påvirke helsen din er usikkert.

Orgasme med iPod
Ellers er sex et stadig tilbakevendende fenomen i dingseverdenen, og flere nå kastet seg på trenden med å gi jentene orgasme med iPod. Høres OhMiBod fristende ut?

Vi har også funnet noe av det mest meningsløse Bluetooth-baserte headsettet du kan tenke deg og ikke minst en selvspillende fiolin - som du kan se en demonstrasjon av her.

Se bilder og forklaring til alle dingsene i bildespesialen under.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere