NA24.no

VELVÆRE: Thon Hotel Oslo Airport har åpnet ny spa-avdeling på 420 kvadratmeter.
VELVÆRE: Thon Hotel Oslo Airport har åpnet ny spa-avdeling på 420 kvadratmeter. (Thon Hotels)

Spa før avgang

Nå gjør det ikke lenger noe om flyet er forsinket.

(LXUS.no /AltomSpa ) 2. februar åpnet Thon Hotel Oslo Airport sin spa-avdeling TimeOut Spa på hele 420 kvadratmeter, og AltomSpa har tatt en prat med hotellets direktør, Erling M. Kristensen, for å høre mer om dette.

- Hotellet retter seg mot kurs- og konferansegjester, forretningsreisende, fly-crew, turistgrupper, charterreisende, reisende til og fra Gardermoen og selvfølgelig lokalmarkedet. Lokalmarkedet er meget viktig både for hotellets à la carte-restaurant Fusion Wine & Dine og nå vår nye spa- og velvære-avdeling, TimeOut SPA, forteller Kristensen.

LES OGSÅ:
Hotelldetaljene som imponerer
Verdens råeste hotellbarer
Her får du "spa in space"

- Siden det ikke er et hotell-spa mellom Lillestrøm og Gjøvik anser vi at nedslagsfeltet mellom Skedsmokorset og Eidsvoll er vårt viktigste lokalmarked. Rundt flyplassen bor det mange mennesker, og på terminalen på Gardermoen arbeider det tusenvis av mennesker hver dag.

Håper å ekspandere

Spa-avdelingen vil ha tre ansatte, men hotellsjefen håper at de etterhvert vil trenge flere terapeuter og medarbeidere. Spa-anlegget har 16 års aldersgrense, og inneholder blant annet aroma-dampbad, badstue og isdusjer.

MODERNE INTERIØR: Lobbyen i hotellets konferansesenter er i friske farger.

I behandlingsrommene tilbys alle typer spa-terapi, som ansiktsbehandlinger, aroma-massasjer, voksing, manikyr, pedikyr, selvbruning, sjokolade-behandling og champagne-behandling.

Men Thon Hotel Oslo Airport er mer enn bare et spa-hotell.

- Man må sette seg inn i alle detaljene vi har tilrettelagt for i dette nye hotellet. Her blir det alt fra møter, konferanser, seminarer og kongresser med det siste av moderne design og tekniske installasjoner. Vi tilrettelegger møter og arrangementer fra 10-1100 deltagere enten det er til dagmøter, konferanser, julebordet for bedriften eller bare for å gå ut med venner og finne en rolig krok med avslappende miljø og spenstige menyer, forteller Kristensen.

- I à la carte-restauranten Fusion kan man nyte "wine & dine"-konseptet, i restauranten Enjoy kan man finne buffeten man trenger i farten. Trenger man litt mer dempet belysning, er Lounge & Bar alternativet. Vi ønsker selvfølgelig alle lokale gjester velkommen til både hotellet, og våre restauranter og barer.

Du finner mer info om hotellet her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere