*Nettavisen* Økonomi.

Starter nytt byrå

Fra venstre: David Garcia, Daniel Kumar og Thomas Olsson. Foto: Vender

Skal utfordre sosiale medier-tronen.

Denne måneden ser rådgivningsselskapet Vender dagens lys. Med flere av Norges mest erfarne sosiale medier-rådgivere i ryggen er det naturlig å ta opp kampen med etablerte miljøer som spesialiserer seg innen sosiale medier.

- Det er mange som fortsatt feiler med markedsføring i sosiale medier, men vi sitter med erfaringen som gjør at kundene våre unngår dette, sier styreleder i Vender, David Garcia i en melding.

- 2011 ble året der norske bedrifter fikk opp øynene for hvor viktig det er å være aktive på sosiale medier. Problemet er at bare at mange av de ikke får de rådene og løsningene de trenger.

- Husk at en markedsføringskampanje faktisk skal fungere. Det finnes mange byråer som er flinke på ideer og konsepter, men en del glemmer at det skal ha effekt i målgruppen til en kunde.

Vender er bygget opp med 11 rådgivere, som alle har lang erfaring med digitale kanaler generelt, og sosiale medier spesielt. Kompetansefeltene spenner bredt; fra selskapsstrategi i sosiale medier til utvikling av brukervennlige tekniske løsninger som AR, spill og animasjoner. I tillegg sitter man med avtaler både med bloggplattformer og andre sosiale kanaler som sikrer spredning av kampanjene.

- Våre rådgivere har over 300 kampanjer bak seg. Jeg tar ikke munnen for full hvis jeg sier at vi sitter med de mest kompetente rådgiverne og utviklerne for innholdsproduksjon på laget, sier Garcia i meldingen.

- Utvikler-gjengen vår har jobbet med de største gaming-suksessene de siste årene. Vi har signert mange prosjekter og ruller ut noen av disse allerede nå i februar.

Med på laget har Garcia Thomas Olsson (leder av rådgivningsavdelingen), som kommer fra PR-operatørene og Daniel Kumar (leder av Vender Group) som har bakgrunn som forretningsutvikler.

- Vi skal bygge Norges sterkeste fagmiljø innenfor sosiale medier, og skal vise Norge at kampanjer i sosiale medier ikke handler om bare å være til stede, men om å skape målbare verdier for kundene, sier Olsson i meldingen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag