Gå til sidens hovedinnhold

StatoilHydro på flyttefot

Oljegiganten vil flytte Oslo-kontoret.

StatoilHydro har inngått en intensjonsavtale med IT Fornebu Holding AS om en langsiktig leiekontrakt av et nytt kontor for Oslo-regionen på Fornebu i Bærum kommune, ifølge selskapet.

NA24 - din næringslivsavis

Bygningen skal etter planen stå ferdig høsten 2012.

– Kostnadene til leie, drift og vedlikehold forventes å bli lavere sammenlignet med de totalkostnadene vi har i dag ved leie av kontorer i Oslo-regionen, sier Svein Harald Storli, direktør for eiendom og kontor i StatoilHydro ifølge en melding på selskapets egne hjemmesider.

Samles på Fornebu
Oljegiganten har i 2008 jobbet med å finne alternativer for et nytt kontor i Oslo. Dagens leiekontrakter for kontorene på Majorstua og Vækerø løper ut i 2012, og selskapet ønsker seg derfor til Fornebu. Man kan da få til en samlokalisering av hele StatoilHydros virksomhet i Oslo.

Meld deg på NA24s nyhetsbrev her

Nabo med Telenor
StatoilHydro vil dermed ende opp som naboer til Telenor og Aker Solutions.

På bakgrunn av en helhetsvurdering har StatoilHydro nå valgt å inngå en intensjonsavtale med IT Fornebu Holding AS om en leiekontrakt på en helt ny kontorbygning på Fornebu. Kontorbygningen på Fornebu har fått konseptnavnet ”Fem elementer” og består av fem fløyer satt sammen i stjerneform. Det er lagt stor vekt på arkitektur og miljø ved prosjekteringen av bygningen, heter det i pressemeldingen.

Har du et næringslivstips - kontakt NA24

.

Reklame

Ny Pyton-bok: Dette er Tommy Sydsæters favoritthistorier med Rhesus Minus

Kommentarer til denne saken