NA24.no

Stein Kåre Kristiansen trekker seg fra TV 2

Stein Kåre Kristiansen har bestemt seg for at det ikke blir en ny runde av det politiske programmet «Kristiansen & Strand» sammen med makker Arne Strand. Bildet av de to herrene ble tatt tidligere i år i forbindelse med TV2s høstlansering.
Stein Kåre Kristiansen har bestemt seg for at det ikke blir en ny runde av det politiske programmet «Kristiansen & Strand» sammen med makker Arne Strand. Bildet av de to herrene ble tatt tidligere i år i forbindelse med TV2s høstlansering. Foto: Bjørn Erik Larsen (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Det blir dermed ikke en ny runde med «Kristiansen & Strand».

Det blir dermed ikke flere runder av det politiske talkshowet han har hatt sammen med Arne Strand, skriver Dagens Næringsliv.

Dette skjer bare 11 dager før TV 2 var klar med en ny runde med programposten «Kristiansen & Strand».

Tidligere i år ble det klart at TV 2s mangeårige politiske slugger skulle begynne i pr-byrået Gambit. Både Kristiansen og TV 2 sa at dette var helt uproblematisk med tanke på hans TV-liv.

Til DN sier Kristiansen i dag:

- Jeg trakk litt i nødbremsen i slutten av forrige uke. Da hadde jeg vært i mitt nye liv i tre uker etter sommerferien. Jeg bruker mesteparten av min tid på den nye jobben.

Han sier videre at han ikke har nok tid, og ikke er konsentrert og fokusert nok, til å få programkonseptet til på bli så bra som det burde bli.

- Jeg pleide jo å tilbringe hele uken på Stortinget sammen med Arne, sier Kristiansen.

I forrige uke ga han aktualitetsredaktør Gerhard Helskog beskjed om avgjørelsen.

Kristiansen er enig i at en ny sesong sikkert ville skapt debatt om integritet og habilitet.

- Jeg mener dette hadde vært mulig med årvåkenhet og forsiktighet - og åpenhet. Men dette får vi nå ikke testet ut, sier han til avisen.


Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere