*Nettavisen* Økonomi.

StepStone debuterer i London

Foto: ANDY RAIN (EPA)

Er nå børsnotert i både Oslo og London.

IT-selskapet er fra og med i dag notert på hovedlisten ved London Stock Exchange.

NA24 - din næringslivsavis

Dette er en sekundærnotering og selskapet har siden 14. mars 2000 vært notert på Oslo Børs.

Styret i StepStone trekker frem veksten i selskapet, den økende andelen med internasjonale oppdrag og en betydelig tilstedeværelse i Storbritannia som grunn til at de søker notering i London.

- Nå er det en passende tid for å få tilgang på et bredere utvalg av internasjonale investorer gjennom en sekundærnotering på London Stock Exchange, kommenterer konsernsjef Colin Tenwick i en pressemelding.

I tredje kvartal la selskapet frem et resultat før skatt på 3,3 millioner euro fra en omsetning på 31,8 millioner euro, tilsvarende en vekst på henholdsvis 50 og 25 prosent på bunn- og topplinje.

Selskapet opplyste i forbindelse med resultatpresentasjonen at fjerde kvartal er tradisjonelt det sterkeste og de ser heller ingen grunn til at trenden ikke skal fortsette. Likevel kan finanskrisen slå inn til neste år. De vil derfor følge tett med på kostnadsbasen og kontantstrømmen i forventninger om at den overordnede veksten vil svekkes inn i 2009.

- StepStone har raskt utviklet seg til å bli en ledende internasjonal tilbyder av programvare og tjenester for Human Capital Management-sektoren. Et økende antall organisasjoner, for tiden over 16.000, inkludert mange av verdens ledende selskaper, bruker StepStones programvare og tjenester for å oppnå konkurransemessige fordeler gjennom å tiltrekk, bevare og utvikle talenter, sier Tenwick i forbindelse med noteringen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.