*Nettavisen* Økonomi.

Sterk vekst for CMC

CMC Markets utførte 51.000 transaksjoner i januar og februar 2010

CMC Markets norske kunder har i januar og februar tilsammen utført 51.000 transaksjoner i CFDer. Dette er en økning på 25% sammenliknet med november og desember 2009.

CMC Markes tilbyr produkter som skal gi kundene ekstremt høy avkastning. CDF er et derivat av en aksje, råvare eller valuta.

Total omsetning de første to månedene i år var på 20,5 milliarder kroner, der gjennomsnittsstørrelsen per handel var på vel 400. 000 kroner. Mest handlet er SPX 500 (S&P 500) og tyske German 30 indeksen (DAX) med en samlet omsetning på 4,3 milliarder kroner. Euro/ Dollar er også meget populært. De mest populære CFDene med norske aksjer som underliggende var Seadrill, Renewable Energy og Marine Harvest.

US og UK Crude Oil står er de mest handlede råvarene med gull på en god andre plass.

- Det er meget interessant å se at kundene våre i stadig større grad foretrekker indekser og valuta fremfor norske enkeltselskaper. Det er også nevneverdig at vi har en økning på ca 25 prosent på bare noen måneder. Det forteller oss at vi gjør noe riktig og at kundene liker det, skriver Nicolay Eger leder for CMC Markets i Norge i en melding.

Mange av CMC Markets største og viktigste kunder bor i Rogaland og ser et potensiale for økende omsetning innenfor oljesektoren.

CFD (Contract for Difference) er det raskest voksende finansielle instrumentet i verden og CMC Markets har merket stor interesse fra investorer og daytradere i Stavangerområdet. Folketallet tatt i betraktning er kundene våre overrepresentert fra Stavanger området.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.