NA24.no

Sterkt fra Røkke-selskap

Foto: Bjørn Sigurdsøn (SCANPIX)
Sist oppdatert:
Et av selskapene i den omstridte Røkke-transaksjonen leverer sterkt.

Offshore-teknologiselskapet Odim leverer sterke resultater i første kvartal. Selskapet er deleid av Aker Solutions, og var del av den mye omtalte Røkke-transaksjonen.

NA24 - din næringslivsavis

Omsetningen i første kvartal endte på 558,2 millioner kroner, noe som er opp med 24 prosent fra tilsvarende kvartal i fjor. Driftsresultatet før avskrivninger, EBITDA, ble 88,4 millioner kroner, noe som er en økning på 12,6 prosent fra første kvartal 2008. EBITDA-marginen endte dermed på 15,8 prosent i første kvartal 2009.

- Ordrereserven utgjorde 2,1 milliarder kroner pr 31. mars etter en ordreinngang på 359 millioner kroner i første kvartal 2009. Ordrereserven er omtrent på samme nivå som for 12 måneder siden og gir en relativt god visibilitet for 2009, heter det i kvartalsrapporten fra selskapet.

Det var særlig Naval & Power-delen som leverte sterkt i kvartal. Her er resultatet doblet fra i fjor.

Odim har nå ekspandert i Asia. Innenfor segmentet After Sales & Service har selskapet gjennomført et oppkjøp i Singapore, for å styrke tilstedeværelsen i det raskt voksende asiatiske markedet

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere