*Nettavisen* Økonomi.

Sterkt fra Stepstone

Online-rekrutteringsbyrået Stepstone og Colin Tenwick leverer varene i tredje kvartal.

26.10.06 11:28

Stepstone var tidligere et enormt tapssluk som så ut til å være vanskelig å snu. De siste kvartalenes resultatrapporter har imidlertid gjort alle dårlige spådommer til skamme.

NA24 - din næringslivsavis

I tredje kvartal endte driftsresultatet før avskrivninger (EBITDA) på Stepstone på 1,1 millioner euro av en omsetning på 13,4 millioner euro. I samme kvartal i fjor var EBITDA-resultatet på 0 og omsetningen på halvparten av dagens nivå.

Stepstone har nå også en solid kontantbase, med kontanter på 30,7 millioner euro

I kvartalsrapporten skriver styret at selskapet vil fortsette å kjøpe opp spesifikke tjenester i forskjellige land.

- Styret tror at utviklingen i veksten oppnåd i de tre første kvartalene av året forventes å fortsette, noe som gjør at selskapet er i en sterk posisjon for å drive forretningen for resten av 2006 og 2007, skriver selskapet i kvartalsmeldingen.

- Sterk vekst
Toppsjef Colin Tenwick forteller til NA24 at han er svært godt fornøyd med resultatene for tredje kvartal – som tradisjonelt er en stille periode.

- Vi ser styrke over hele Europa, men vi har særlig hatt et sterkt kvartal i de nordiske markedet, sier Tenwick som forteller at driveren for veksten er en generell mangel på dyktige folk. Dette har fått bedrifter til å bruke nettverkøy, som StepStone selger, for å tiltrekke seg kompetent arbeidskraft.

- Vi føler oss veldig positiv på fjerde kvartal. Det er tradisjonelt det sterkeste kvartalet vårt, sier toppsjefen i selskapet til NA24.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.